REKOMENDERAR

Denna serie - Orange is the new black , rekomenderar jag verkligen! Rolig, och speciell och väldigt bra!
Handlar om en tjej som hamnar i fängelse och där ska hon vara i 15 månader med alla möjliga olika slags brottslingar och konstiga personer med sina historier oooooosv! Rekomenderar!
 

en bra måndag

Godkväll! Mysig och fin höstbild!
Idag har det varit en väldigt intressant och bra dag för mig, bra start på måndagen. Jobbat hela dagen och nu sitter jag bara här nerkurad i soffan min och väntar på ensam mamma söker.. men tills dess ska jag nog se annan serie! I veckan blir det mycket övningskörning som vanligt och på onsdag ska jag nog sova hos gabriella!
That's the plans hitills! Ha en bra måndagkväll!

TRÄNINGS INSPO

Lugn lördag med massa plugg och bara gos och nu blir det långpromenad! Ut i det kalla!

the power of love

Hej på er! Kom hem nyss från övningskörning och har vart på en liten runda med mamma och köpt ett till sängbord så jag har 2 äntligen, fint blev det! Nu står ostpajen inne i ugnen och det ska bli sååå gott! Imorgon har jag ett litet möte på trafikverket, ska verkligen bli spännande,och sen på kvällen blir det bara
fredagsmys hos min mor med middag sen självklart mys med min älskade pojkvän!

want

 

godmorgon torsdag!

God morgon! Är redo att ta bussen till jobbet nu! Solen skiner och det är en härlig dag MEN otroligt kalla dagar är det nu! BURR, ska snart köpa vinterjacka och i år ska det bli en enkel och billig, har äntligen lärt mig att märket spelar ingen roll, därför blir det inga mer dyra jackor för mig. Ska jobba som sagt sen kanske åka och köpa en byrå till mitt hem och vill förmodligen ut på en långprommis och sedan laga mat! Häääärligt med fredag imorgon IGEN!
Hörs senare!

we got the power

Godkväll! Kom nyss hem från att ha vart och övningskört och storhandlat.. Nu är kylen total full! Härligt!
Det är vad jag gjort ikväll plus jobbat hela dagen och haft min sista teori. Imorgon ska jag och min mor vara barnvakt åt min syster dotter sen får vi se vad som händer resten av veckan,iallafall - träning,övningskörning och middagsmys hos mor min på fredag med familjen! Nu ska jag snart mysa med Hollywood fruar och sedan hangover 3!

wanted

Fint från hm,cubus,bikbok

allt var svävande

 Seg måndag, men nu ska jag ut och övningsköra! PUSS

bekännelser

Min syster har varit på fest hos Maria Montazami, lite roligt sisådär!
Jag tycker oftast trailer är bättre än själva filmerna, haha sjukt.

Längtar verkligen till att ha första julen i min lägenhet.
 
Tycker om när man tex vaknar kl 4 så kan man somna om i flera timmar.
 
Längtar otroligt till Victoria secret fashion show.
 
Hatar att gå på bussar, under någras sekunder så tittar ALLA på än.

så grym och underbara låtar


dance like nobody watching

God morgon! Vaknade ganska nyss och sitter och morgonmyser i soffan och ska snart göra mig iordning för att bli hämtad av Felix som över natten har varit borta hos sin kompis. Vi ska till stan en sväng och kika efter vinterjacka och lite grejer och samt äta lite lunch , subway är jag sugen på idag! Älskar verkligen det! Ha en bra dag!
 

saturday morning


 

vinrött i höst

 

am i wrong

Hej! Idag har jag jobbat sen åkte jag hem en stund då min underbara pojkvän var redan hemma hos mig och hade fixat en mysig mellis här hemma! ääälskade du! Sen åkte han till sina kompisar och jag stack ut på en långpromenad i finvädret! Vart helt slut efter denna långa promenad, skönt! Kom nu precis hem från min syster där jag och min familj varit på en liten visit! Nu ska jag bara mysa ner mig i sängen och se någon film. Imorgon tar jag och F nog en tripp på stan en stund och sen bara myser resten av helgen! Hörs senare!

torsdag 19 september

Godkväll! Igår kom min kära vän Martina och umgicks med mig och vi pratade mest om allt möjligt och tittade lite på idol! Anyways så idag tidigt imorse gick jag upp kl 7 för att gå på en långpromenad i kylan! Men härligt var det efter och ha fått det gjort! Sen har jag jobbat hela dagen till kl 6 och sedan övningskörde jag och nu sitter jag hemma hos min älskadepojkvän och väntar på att
han ska komma hem från sin träning så ska vi bara myyyysa! Hörs senare!

autumn

Idag kom verkligen höstvädret till oss med regn och ursha, men sommaren har vart enormt fin och det får funka med lite mysig höst nu, jag är ju en person som ääälskar att tända ljus och bara sitta i mörket med det och bara burra ner sig, och höstfina färger på kläder och inredning är ju underbart.

tisdag

Godkväll! Sitter förberedd i soffan med älsklings felix nu och ska mysa med idol, nerborrade är vi under täcket!
Jobbat idag,maassor av hallowen grejer har kommit nu så nu äre snart dags för den delen också!
Promenerade till jobbet idag som jag gör några ggr i veckan, så skönt! Imorgon ska jag träffa martina och då ska vi bara vara hemma hos mig en stund och kika på idol och lite så!
 

daily inspro


måndag den 16 september

Hej! Hoppas ni haft en bra helg för det har jag haft med bara mycket mys och film! Idag har en ny vecka startat och känns faktiskt ganska bra pga det är lite roliga tv program ikväll jag ska gosa ner mig i soffan med! - Har även tvättstugetid ikväll så det är vad en måndag får gå till, inte så mycket roligare än så, senare i veckan ska jag träffa Martina och bara träna en hel del! Vi hörs senare!

ny vecka imorgon väntar

Ny vecka imorgon igen och jag kommer mesta dels träna och motionera! Får även se vad de mer blir för planer..
övningsköra mycket osv! Hoppas ni haft en bra helg, nu ska jag hoppa in i duschen och få start på söndagen!

soooo pretty outfit

 

REKOMMENDERAR 3 FILMER!

 Handling - Efter en hård dag på brandstationen, planerar Jeremy Coleman (Josh Duhamel) och hans kollegor att avsluta dagen med ett par öl. Men innan de hinner dit bevittnar Jeremy ofrivilligt de brutala morden på en butiksägare och hans son. När Jeremy tvingas vittna och identifiera den skyldige får han en chock när mördaren reciterar hans fullständiga namn och adress. Jeremy blir tvungen att ge upp sin karriär och gå in i en vittnesskydd program,… Visa mer men säkerheten visar sig vara tillfällig. 
 Handling - Det enda Holly och Messer har gemensamt är att de ogillar varandra samt att de båda älskar sin gemensamma guddotter Sophie. Men när de helt oväntat och plötsligt blir de enda Sophie har i hela världen, måste Holly och Eric lägga sina olikheter åt sidan. 
 Handling - I Adrift (Open Water 2) kuskar sex gamla polare Mexiko runt i en segelbåt. En dag när de är på fyllan blir de osams och plötsligt är alla i vattnet - och ingen i båten. Och ingen som kan hjälpa dem upp i båten eftersom de har glömt att hänga ut badstegen.

för hösten och vintern

Detta är typen av vinter/höstskor jag kommer / vill använda mig utav i vinter! Detta är mina tips i år till er!
Dinsko/scorett/skohuset

happy because it's friday

Godkväll! sitter här med Felix nu och har precis ätit mat och nu blir det freeedagsmys!
En lugn och mysig helg väntar! Hörs senare!

hela sverige bakar


happy for tomorrow

Hello! Godkväll! Sitter vid soffan och inväntar hela Sverige bakar! Jag har sett fram emot det programmet eftersom jag själv älskar och baka och de ska bli kul att se fina bakverk dom gör osv! Fin miljö dom är i också, kl 9 nu på 7an! Har jobbat till 6 idag och sedan åkte jag hem och åt pannkakor och efter det så övningkörde jag, går så bra! Känns helt och hållet som om jag redan har körkort! Imorgon är det fredag IGEN, tycker inte ni också det går fruktansvärt fort? Det blir mys med min älskade pojkvän, tar nog en tripp ner till stan
i helgen också eller något liknande. Ha en bra kväll!

cloudy day

Godmorning,

sommaren 2013

Sommaren 2013 har för mig varit helt fantastisk! Fint väder hela sommaren och underbara aktiviteter allt från resturangmys,uteserveringar, och Turkiet som vi började sommaren med, Underbart. Underbart fin sommar med härliga och fina människor! Kunde inte vart bättre!

minska sötsuget!


Minska sötsuget kan du göra genom att alltid ha lite 'nyttiga' och inte saltade eller sockrade nötter i väskan och hemma och plocka upp en näve nån gång under dagen eller på kvällen och ha det som ditt sug för stunden! Istället för att gå och ta några mackor eller yoghurt osv. Tips tips!

gina


Detta från gina är jag mycket intresserad av,

on fire

Godkväll igen!
Idag har jag jobbat länge och sedan blev jag hembjuden till mor på tacos, jättegott! Sen övningskörde vi och nu har jag precis duschat och kikar på idol! Ganska snart kommer det komma upp en ny header! Fräsht med nytt då jag inte har rätt hårfärg osv på den nuvarande! Så det blir toppen! Vi hörs senare!

i love the way you call me baby

underbar

the way I am

 
 
Godkväller! Kom nyss hem från resturang Testebo faktiskt då jag och min familj åt där i dena fina sista sommarkvällen! Grymt mysigt var det! Inte ofta man äter där eller! Tidigare idag har jag bara vart ute och slappat i den otroliga värmen! Nu väntas övningskörning och sedan mys med den bästa på hela jorden! Ny vecka imorgon igen och jag vill bara att veckorna ska gååååå fort!
 

sweet lovin

Godkväll! Idag promenerade jag till jobbet, super skönt och varmt var det! Värmen vill hålla sig kvar fastän det är höst nu. Slutade 6 då jag direkt övningskörde och sedan har jag bara ätit mat och duschat, imorgon är fredag IGEN och pirr har man ju för det och jag ska vara med min älskling! Vi får se vad som hits på i helga! I alla fall vill jag ha oktober nu!! kan tyvärr inte bäretta varför men till slut kan jag, nu vart ni nyfikna haha.
kram!

boot cut

Är otroooligt sugen på ett par boot cut jeans, kommer nog bli ett sånt köp snart om jag hittar!
Så snyggt med en enkel simpel outfit och samt vita converse!

favoriter från idol


can't get better

God morgon! Sitter påklädd och klar inför jobbet! Idag har jag även en körlektion som innebär landsvägskörning.. man tränar på att köra om osv på landsväg. Senare idag kommer jag nog träffa Gabriella.. och även motionera!
Ha en bra dag!
 

in my apartment

yes sir

otroligt fint höst inredning.

 

it's to late to apologize

Hola! Ny vecka har startat! Det är höstkallt ute och och de är höst i luften, jag har fått höstfint hemma och jag ska bara mysa med idol hemma i min mysiga lägenhet ikväll! Mysig och bra början på denna vecka.. resten av veckan kommer bli tuff med massa träning! Ha de bra!

Höstinredning

Nu har jag städat och piffat och nu är det lite färg och höst hos mig! Blev väääldigt fint! Så nöjd! Vad tycker ni?
Nu är jag med mannen min och tvättar.. ska börja med någon mat snart! Hörs senare!

RSS 2.0