<3

Nu har jag städat och tvättat sen jag kom hem från jobbet, Felix steg helt plötsligt också innanför dörren med rosor, du är otroligt underbar♥ Nu ska jag slå mig ner framför top model!

5:2

Det är ganska svårt att variera med 5:2 men här är några av dom små sakerna jag har stoppat i mig vissa dagar.
Har snart hållt i gång i 2 månader,och kilona har faktiskt rasat ganska bra
i takt med vad det beskrivs att de ska göra i fakta om 5:2. 

helgen

Godkväll! Haft en suverän helg igen med hur fint väder och värme som helst! I fredags var jag som sagt på bio med några kompisar på The other woman.. lite besviken men den var ganska rolig, ganska överdriven så de blev lite jobbigt men helt okej! En solig dag i lördags var det och jag och Felix firade vår 4 års dag med en goood middag på Church street och en jättegod drink! Sedan bion Pompei, Den var faktiskt väldigt bra - Hemsk men bra! Söndagen var bara en slapp dag i solen som sken och hängde ganska mycket ute i värmen, Senare på kvällen bakade jag och Felix syster cup cakes! Otroligt goda!
Nu är det måndag och jag har precis ätit en bra middag och ska bara mysa med en bra Tv måndag!
Senare i veckan blir de grillning på sista april och täby i slutet av veckan!
Hörs senare!

4 år

4 år med den mest fantastiska killen. Varje dag är jag lycklig för att jag har dig, du räddade mig för 4 år sen idag och dig vill jag leva mitt liv med. Dig vill jag bli gammal med.♥

bra dagar

Nu har mamma smått börjat åka till kolonin och dona, så himla mysigt där på sommrarna och grilla osv.. 
Kom nyss hem från jobb som vanligt.Kom hem sent inatt pga 50 dagars fest vilket var sådär roligt. I början var jag hos en tjej som heter nora med massa andra tjejer, sen åkte vi ner på allstar då, som sagt sådär kväll, tycker inte sånt är så jätteroande men det funkar ibland och visst var det helt okej roligt! Roligt att träffa många!
Idag är det fredag men känns inte som det, ikväll är det dags för bio - The other Woman med några kompisar! Ska bli väldigt rolig att se den faktiskt!Sen imorgon ska jag och Felix
fira 4 års dag med lite bio och resturang. Hoppas på en underbar helg!

confessions

 
Jag tänker aldrig något ont om någon eller dömmer aldrig någon.
Pga man aldrig vet vem den personen är eller hur den mår osv.
 
Jag älskar emoji symbolerna på mobilen, man kan visa så mycket hur man känner med dom!
 
Jag är så fruktansvärt lycklig när jag både får lägga mig och vakna upp med Felix då jag känner hans värme och hans underbara doft. Han luktar helt sjukt mysigt gott.
 
Om jag får en son en dag ska han heta - Adrian. Tjej -  Adriana,maja,Felicia eller feline.
 
Ibland har jag så många tankar i huvudet så jag får ont i huvudet.
 
Mitt favorit snacks är degestive bars med choklad.
 
Jag är en ganska djup person.

skirts

Jag verkligen fullkomligt älskar sådana hära outfits, kjolar och någon fin topp till! Så himla snyggt och fint!
Såååå inspirerande och sommrigt! Tycker verkligen om sånna här kjolar! INSPIRATION!

flowers

Är det nått jag skulle vilja göra exakt nu så är det att sitta på en bänk i kungsträdgården i stockholm och ha en frozen yoghurt i handen vilket är min favorit, är så lycklig för den yoghurten finns. Alltså det är verkligen det bästa. Bästa som finns när man går omkring i USA och går in till ett yogurt ställe och bara köper en sådan här! Underbart! Nä så det är precis de jag skulle vilja göra nu en sån här fin dag!
                                         Har inte varit i kungsträdgården förr så det måste göras!

påskhelg

God eftermiddag! Jag har haft en TOPPEN helg med mycket värme och sol!
Fredagen började med grillning hos felix familj med släkt -  med ootroligt god mat , vilket var jättetrevligt!
Fick unna mig lite gotta denna helg så de var väldigt bra! Lördagen vaknade vi upp och solen sken och vi drog oss länge men till slut var det dags att åka till min släkt ute på eskön för att fira påsken då, med påskmat vilket jag älskar och sol och godis! Söndagen var de bara att slappa och lite fotboll och mysa! Har verkligen haft en mysig helg, gillar påsken. Har också vart blond i 1 år nu. Nästa helg kommer också bli en bra helg hoppas jag då de ska firas lite! I veckan kanske jag går på 50 dagars vi får se, på fredag ska jag på bio med några
tjejer på premiären av The Other Woman, verkar väldigt roande! Hörs senare!

älskar dom

 
Vad jag älskar att titta på dom här roliga tanterna, kan sitta och verkligen skratta ihjäl mig!

onsdag

Godkväll! Jobbat som vanligt idag sen hem och lagat pannkakor med mannen min, sen hälsat på hos mor och syster. Nu kikas det top model och sen blir det greys! Imorgon ska jag äntligen till frissan,
underbart! Få vara lite fin till helgens aktiviteter! 

till sommaren / inredning.

Snart är det äntligen dags för mig att ta fram mina ljusrosa detaljer och grejer till sommaren.. älskar att ha ljusrosa på sommaren! Så fint! Ah äeh det ska bli kul att ta fram det i början på maj! Dom flesta har nu lov men inte jag eller som jobbar, får man inget lov eller! Längtar redan tills nästa helg, vilket kommer innebära grillning och mys och påskmiddag med släkt och kära och bara ha en bra helg med lite aktiviteter!
Just nu är det härliga Ullared på tv,det får man inte missa!

USA/SAN FRANSISCO

Här var man några år yngre samt brunhårig och va det strålar ut blekhet om bilderna haha enormt!
Har precis kommit hem från jobbet och kvällens planer är attt bara hänga med min kära vän Martina och bara mysa med någon film eller något! Jätte härlig eftermiddag verkligen, påvägen hem såg jag folk sitta ute på uteserveringar och bara mysa i solen! Härligt! Morgondagens planer är att vårstäda
och sedan på kvällen fika lite med nåra tjejer! Vi hörs senare!

lyckorusplaner och en torsdag

Godlunch! På jobbet just nu och efter jöbbet så ska jag ut på en långpromenad i fin vädret! Som vanligt?
Så hälsosamt och bra för kroppen så kan inte bli mer rätt för mig! Plus man tappar mer vikt än va man tror!
Anyway, så är det äntligen dags för frissan igen nästa vecka, alltid lika lyxigt att sätta sig i frisörstolen varje gång! Nästa vecka är det även påsk och de blir mysigt som vanligt med den tradionella lunch/middagen hos mormor och morfar! Har även lyckorus i hela kroppen över att förmodligen så kommer min syster Petra hem i sommar en ganska lång tid och ska vara med på mammas fest, Vilket blir jätteroligt att äntligen kan hon vara med! Samt många grillkvällar i kolonin, hänga på hjälmen och bara skratta ihjäl oss hela familjen! Underbart!
Hörs senare!

confessions

Jag har svårt att bestämma mig vart jag vill resa nästa gång,vissa ställen är lättare att åka till och vissa svårare. vilket resemål ska man likssom lägga sin stora semesterhög på. 
Velar fram och tillbaka.
 
Jag älskar att unna mig en tidning men gör det inte ofta.
 
Jag har massor av Listor/Anteckningar om ALLT MÖJLIGT på mobilen, allt från köplista,budget,bucket list,filmer jag vill se, 5:2 planering OSV.
 
Min bästa vän är min pojkvän.
 
Att köpa hund var bland det bästa val jag gjort.
 
Älskar att ha någon serie/program att följa.
 
Hatar när folk inte kan vara bestämd och säga ifrån! Ingen bestämmer över dig.

.com

4 snygga bikinis jag verkligen gillar från Nelly,

2 snygga

2 Snygga från Nelly,
Hej! Haft en jättebra helg med min fina, bion i fredags var väldigt bra, rekomenderar, ganska min typ av film! I lördags tränade vi lite på friskis och sen åkte hem och grillade i hilledenne. Resten mös vi bara med lite bachelor final! Sean valde catherine vilket jag hoppades på! Just nu har jag precis kommit in från en kall långpromenad med min syster. Min kropp går äntligen åt rätt håll nu. Hörs senare!

los angeles

Min syster och bror roar sig in L.A, , Petra och Jeff!

premiär

Imorgon är det härliga fredag igen och jag och min kära Felix ska gå på Noah premiären, väldigt nyfiken på den,ska tydligen likna noahs ark lite. Kommer faktiskt en hel del nya filmer i april som jag kommer gå på och som verkar intressanta! Men imorgon är det dags för denna, Hoppas ni får en bra helg, jag och felix ska på bio som sagt och bara mysa, så ska vi försöka få in lite träning! Ha en bra fredag samt helg!

dagens workout

Dagens träning blev långpromenad/springning samt springa upp för denna branta backe i gropen nåra gånger, sedan några övningar på det. Denna backe är väldigt bra att träna i, riktig mördarbacke! Ser inte så brant ut på bilden men på riktigt är den det må jag säga! Nu är jag slut och har precis ätit med mor och nu kommer Johanna snart och vi ska bara hänga lite i soffan och kika på top model! Hörs senare!

lips

Detta är så snyggt och läckert tycker jag! Precis införskaffat mig färgen kenza har på bilden från Make Up Store, färgen heter Mandy, underbar färg. Läppstift i ett ansiktet kan göra väldigt mycket.

RSS 2.0