H&M HOME

Detta från H&M home vill jag sååå gärna ha! Detta underbara fantastiska sänglakanen är
ju bara för jag och så fina! Väldigt vackert! Älska renar!

today's

Hej! Sitter på jobbet just nu och ska snart äta lunch. Ikväll ska jag och min kära Felix börja titta på julfilmer.. vi brukar göra de veckorna innan jul. Mysa ihjäl sig med olika bra julfilmer! Vi får se vilken det blir ikväll! Imorgon ska vi nog även baka, love to bake you know, blir mycket baka nu dom här veckorna innan jul. Hörs senare!

new in

Nya underbara Yoga/tränings/ mysbrallor. Har spanat på dom ett bra tag och nu var det tags! Ska köpa minst ett par till när jag är i usa nästa gång! Sååå bekväma. God natt!

nice clothes

SKULLE INTE TACKA NEJ.

måndag kväll

Har ganska nyss kommit hem från en storhandling, känns alltid skönt att proppa kylskåpet på nytt! Nu väntas Ensam mamma söker som vanligt, sen efter det Paradise Hotel. Om ett tag så kommer det väldigt bra julklapps tips till era familjemedlemmar från mig! Håll utkik och ha tålamod! ;)
Have a good night!

måndagen den 25 november

Hej! Måndagen är här och jag känner faktiskt för en gångs skull att helgen känts lång! Skönt! Blir en lugn måndag idag med en bra TV måndag! Ska även hinna ha tvättstugan samt storhandla!
Ha en bra start på veckan!

att tända ljuset

 

en bra helg

Godkväll! Jag har haft en toppenhelg! I fredags var jag med min kära Felix och vi åkte sedan och bowlade med, Patrik, Maja, Martin och Elin och discobowlade, vilket var faktiskt riktigt kul! Hoppas på att göra någon annan trevlig aktivitet med dom igen sen! På lördagen alltså igår var vi ju på After Dark och det var faktiskt väldigt roligt och snyggt med allt glitter och glamour dom hade på sig! Efter det blev det middag på kalles! Jätte trevlig kväll!
Och nu är det söndag och jag sitter mätt hemma efter en bra kväll hos min syster som fyller 23 år idag! Grattis!
Nu samlas hela flocken - och då menar jag verkligen HELA , eftersom Petra är hemma , till jul nästa gång! UNDERBART! Ska ha så fruktansvärt mysigt med långa kvällar med skratt och götta och bara familjen nylen humor! Kan inte bli bättre. Nu väntar jag på mannen och då blir det solsidan! Ha en bra vecka!

after dark

Nu på lördag ska jag på något kallat after dark konsert/show eller något på konserthuset , Min käre mor bjuder hela bunten av familjen så det blir trevligt! Vi får se vad de blir för show tjejerna visar för oss ;) Efter blir det resturang kalles! Sen får vi se om vi går på en invignings fest på en frisörsalong!
Trevlig aktivitet med familjen!

tiden är inne

Hello! Igår var de stort lussebak med mina sytrar! Jätte mysigt och julmusiken var på och de var väldigt mysigt!
Jag älskar ju lussekatter och att baka så det blir absolut flera ggr innan jul! Nu har jag hårinpackning i och ska snart hoppa in i duschen igen och sen blire bara mys framför tvn med lite greys och kanske någon film!
Imorgon är det fredag igen liksom, var vi inte där nyss? Härligt! Vi får se vad jag och min käre karl hittar på, Lite mer grejer blir det även i helgen som kalas igen,
mycket kalas i november och nu är det johanna som fyller år på söndag. Hoppas på en bra helg!

lussebak

Hej! Ikväll efter jobbet är det första julbakningen som ska ske med mina systrar hemma hos mig! Såå som doften ska sprida sig i hela lägenheten! Underbart! Själv har jag ju lite jul redan hemma med julpynt så därför blir det extra mysigt! Julmusiken ska självklart stå på! Slutar om 2 timmar sen är det dags!
Sen blir de bara mysa framför tvn!
Igår natt var jag som sagt på Hunger games och den var helt okej bra! Trökigt slut bara.. men grymma filmer och mysigt var det! Toppen aktivitet! Rekomenderar absolut! Vi hörs senare!

hunger games night

God eftermiddag! Kom nyss hem och har packat klart lite grann för blir om ett tag upphämtad av Felix då vi ska till honom ett tag innan bion! Ikväll ska vi minsann på hunger games night! Ska bli hur mysigt och spännande som helst! Ser verkligen fram emot det! Den nya filmen bör vell börja cirka vid midnatt! Vi hörs senare!

2013

Ganska så bra tv måndag må jag säga, Ensam mamma söker och sedan Premiär på paradise hotel Sverige!
Som jag längtat hela hösten! Borra ner sig i soffan säger jag bara!
Ensam mamma - 21.00 / Paradise hotell - 22.00

tips

Present och julklappstips till er! Själv ääälskar jag dom hära! Just dom här sorterna tycker jag absolut luktar godast! Så speciell lukt! Soooooom man luktar gott efter duschen när man användt dom där! Tips! 
/ Nelly.com / Åhlens.

weekend

Godkväll! Kom precis hem från kalasfirande hos min syster Martina som fyller år idag,Grattis!
Jag har haft en bra helg som började med Gabriella, där tillbringade jag natten och vi bara mös med film och hundarna och lite fotboll! Har sedan vart med Felix och sitter nu och väntar på han, då ska vi nog kika på solsidan i efterhand och bara mysa! Allt är minsann ett evigt mys jämt! Var tidigare en runda på stan idag också för att få köp lite presenter och julklappar. Jag gillar att vara ute i tid!
Veckans planer? Hitills så är det bio på tisdag då det är hunger games night äntligen! Sen nästa helg är det blir det trevligheter igen med lite grejer som jag tar upp senare! Hoppas ni haft en bra helg!

en gammal som sitter i än


BEKÄNNELSER.

 
Hatar när man skakar hand med någon som skakar jättelöst. obehagligt.
 
Hatar allt som har med jakt att göra. Hatar folk som gör det. Peace of.
 
Jag gillar inte räkor.
 
Jag är vääääääldigt känslig för kött. Halv veg.
 
Jag älskar subway.
 
Jag har en väldigt lång tunga.
 
Jag älskar när jag fastnat för en serie och myser ner mig i soffan och bara tittar.

like a fool

En sån här liten bebis vill jag ha!
Hej! Lång dag men nu är man hemma. Pyntat lite här hemma och duschat och kikar till och från på greys avsnitt.
Imorgon ska jag nog hinna ta en runda på stan! Ser fram emot fredag då jag ska träffa gabriella och sigge och helgen med min kära pojkvän. Vi hörs sen!

ganska så nice

 

11 november

 
11 november redan.. tiden går fort alltså. Med mig är allt bra.Jag jobbar på som varje dag och umgås med vänner och pojkvän och min underbara hund. Hoppas allt är bra med er också. Känner att de är dålig bloggning här ja, men har ingen riktig inspiration eller vet vad man ska skriva förstår ni, Men de blir vell bättre om en stund! Vart med Martina lite ikväll och haft tvättstugan och nu ska jag mysa med greys!
Ser redan fram emot nästa helg!  ♡

today's

God morgon! Sitter redo för att gå ut till bussen nu och åka och jobba. Härlig fredag med fint väder också. Ikväll som sagt ska vi gå och köpa lite mat jag och mina vänner så ska vi bara mysa sen! Ha en bra dag!

finally

Äntligen den 18 november börjar en ny säsong av Paradise Hotel SVERIGE, som jag längtat! Älskar detta program, vet inte alls vad det är som gör det, äventyret och miljön. Programmet i sig är egentligen töntigt och sjukt osv men kan inte motstå! Så bra! Det ska bli jätte kul med Malin som program ledare, hon är så härlig!
18 november sitter jag bänkad.

new in

 
SOOOM jag är nöjd för mina nya inköp! En underbar ren som bara ska stå under julen och vinter tidens tid,Hos mig blir det jul tidigt! Skulle aldrig få för mig att pynta 2 veckor innan jul! Nej jag ska hinna njuuuuta av julen! Den är iallafall hur fin som helst! (renen) / Och 2 nya tröjor, en fin vit tröja som är hur gosig som helst och en fin blus! Lite nytt! vardagslyx! Köpte även lite mer smågrejer. Nu ska det lagas mat och sen bara mysa ner mig i soffan! Imorgon är det jobb sen ska jag träffa mina kära vänner här hemma hos mig och äta lite mat osv.Ha en bra kväll!

wanted

snyggt från H&M / Gina tricot.

5

nu WORK!

daily interior

 

november is here

Godkväll! Sitter nu framför soffan och myser med lite nötter och tonårsbossen och inväntar ensamm mamma, favorit. Har lagat god middag ikväll och har haft lite julgrejs plock här hemma hos mig, saker som skulle slängas och sparas osv. Imorgon ska jag vara med min älskade pojkvän
och sen får vi se vad som händer resten av veckan, Hoppas ni haft en bra start på veckan!

disney ♡

Asså åh kärleken för Disney ♡

halloween night at slickeri

Hej! Sitter och slappar i soffan just nu och bara viiilar efter en lång och rolig natt. Träffades hos Kajsa och förade lite och bara hade det roligt och sedan befann vi oss inne på slick där det var ett jäääääkla drag alltså med alla möööjliga utklädda, jättekul verkligen och se vad alla var och att bara titta på folk när dom var utklädda! Själv skulle jag nog säga att jag var panter/katt , jag gick in för det med färgen!
Nu är det söndag och det betyder bara mys och slapp! Ha en bra dag och kväll!

yeyeyey

Mer bilder får ni sen på min outfit! Have aa good night fuckers

happy halloween

Godkväll och glad halloween på er! Haft fullt upp dom senaste dagarna då jag jobbat länge och donat, i veckan har jag som sagt  jobbat och varit på middag hos mormor och morfar på halloweenmys samt ätit på buddys med några vänner. Ikväll står det halloween kväll på schemat och sen gå ut på kroga förmodligen där jag hoppas på att se olika karaktärer och utklädda! Hoppas på en bra kväll, snart kommer hanna och vi ska börja dona!
Ha en bra kväll!

RSS 2.0