today's

 

why we thugs

God morgon! Uppe tidigt jag pga att jag väntade på ett besked.. vilket blev ett bra besked! Återkommer om det senare! Idag har jag körlektion sen ska jag till pq, imorgon jobbar jag i några dagar framöver när det är stadsfest.. ska bli väldigt intressant hur stadsfesten kommer se ut och gå till!
Föresten ska jag också boka halkan snart också säger min körlärare.. nervöst! Hörs senare!

sex and the city

åh älskaa

NEW IN

Snygga stora färgglada halsband inköpta!

måndag den 29 juli

Förmodligen i helgen ska jag stiga upp tidigt och göra amerikanska pannkakor med sirap och bär och choklad till frukost till min kära Felix för en kul grej en gång, är ju så äckligt gott så det får man unna sig en morgon på sommaren tycker jag! Speciellt om man kör som vi gör! Kommer bli hur gott som helst!
Hej på er! Vaknade upp hos Felix tidigt imorse och åkte sedan på 80 min körteori sen har jag bara varit hemma och STORstädat mitt hem ordentligt och nu chillar jag bara som fasiken i min oootroligt varma lägenhet..pust! Ikväll ska jag äta middag hos mor och övningsköra.. Hörs senare!

klickat hem

Precis klickat hem dom här jättesnygga shortsen! Visar bild sen när jag hämtat ut dom och har dom på!

under the sun

Godkväll! Precis kommit ut från duschen och nyss kommit hem då jag haft en väldigt bra kväll på hjälmen med Martina och träffade även Andreas gubben, den gossen har man bra allt saknat! Jättemysig kväll som sagt och nu ska jag snart lägga mig och imorgon är det riskettan som gäller att få gjord och sedan till min älskade!

you can close your eyes

 

torsdag den 25 juli

Hej! Har precis kommit hem från att haft möte,övningskört och handlat och nu håller jag på att tvättar för fullt!
Det blir en lugn dag idag fram tills ikväll då jag nog ska åka ner på stan och träffa martina och mysa på någon uteservering! Sån fin dag , så det passar perfekt!
 

necklace

Lite snygga halsband jag mer än gärna skulle vilja ha! Ska införskaffa mig nått nytt snart!
/ hm & cubus

underbara dagar

God eftermiddag på er! Jag har kommit hem från 2 dagar i älgnäs som har varit alldeles underbara! Vi solade, badade 2 ggr i det iskalla vattnet och mös vid bryggan och spelade spel .. och sånt mysigt man gör i en stuga! Jätteglad att vi fick tid och att de blev så vi åkte upp till älgnäs! Nu är jag hemma igen och nu ikväll ska jag bara vara hemma och imorgon ska jag ha möte med mamma,övningsköra,tvätta och städa!
 

TIPS

 / Lauren Conrad. / Den här grymma och underbara tjejen har många tutorial på youtube som är hur bra som helst, men det här är mina favoriter! Jag älskar att ha fina lockar -
och här visar hon tips på hur man gör det bäst och en smink tutorial.

why the hell are you so sad?

Idag har jag handlat och kikar nu litegrann på tv innan jag lite senare ska börja med maten, idag bjuder jag mor på mat och sen ska vi iväg och övningsköra. Imorgon ska jag faktiskt till älgnäs och kommer hem på onsdag - åker alltså dit med Felix som jag saknar som in i bomben och vi ska bara sola,bada och myyysa! Måste även imorgon boka frissatid, nu är det verkligen dags! Och då jag väl gjort mig fräsh och blond i håret där ska jag gå och prova på en spraytan, ska bli väldigt intressant att göra.
 

you are hapiness for me

 

färg starka

Är jätte sugen på ett par nya träningsskor som är färg glada, är inne mycket på färg som ni kanske märker men tycker det är så roligt med färg! Dom här på bilden skulle jag gärna vilja ut och gå och / träna i!
Bruna ben, shorts och något snyggt linne och bara dra ut och springa.

BIG LOVE

Mina 2 bästa favoriter. Vilken stor kärlek jag har för er alltså.

Lördag den 20 juli.

Här var jag nyklippt kan jag tala om, skönt att ha så där ibland men sen växer mitt hår ut igen så jäkla snabbt så det är bra att och klippa sig sådär mycket ibland!
 
God morgon! Jag vaknade av att min syster ringde kl 9 och erbjöd amerikanska pannkakor till frukost, så jag tänkte JA! jag börjar ju endå med all träning totalt på måndag igen så lika bra att njuta in i det sista!
Nu har jag precis kommit hem och det blir en lugn dag men senare ikväll ska jag nog vara med Rebecca och vad vi hittar på får vi se! Jag längtar ihjäl mig som bara den till måndag för då får jag äntligen träffa Felix igen vilket var väldigt länge sen, sen sist! Hörs senare!

colorful details

Något såhär tänker jag mig med min nya blus,
Någon läcker stark färg på ett halsband och desamma på naglarna. Kommer bli hur snyggt som helst!

new in

Väldigt mörk blev bilden till höger men yeye, lite nytt då - 2 fina blusar.
 
Kom precis hem från att ha övningskört en hel del till olika ställen som till Valbo där jag och mamma gick och kikade lite och hon gjorde några ärenden osv, nu är jag hemma och ska nog börja med någon mat snart!
Ha en bra kväll!

todays

Har ganska nyss kommit hem från PQ då jag var där och hälsade på Martina, då vi umgicks lite och snackade järnet om alla slags fester man kan ha och familjen nylen kanske kommer ha osv, själv börjar jag jobba igen snart också. Blir en lugn kväll ikväll med Fuji här hemma, -  Imorgon ska jag övningsköra till Valbo och gå där lite med mor troligvis, hon hade lite ärenden så då passar jag på att köra! Vi hörs imorgon!

BIKINI FAVORITER

 

turkiet 2013

 
Här är en video när vi var i Turkiet andra dagen ungefär och hade tagit oss ut på en underbar båtutflykt som tog oss till flera badstopp och lite sevärdheter, underbar båttur - Rekomenderar den verkligen om man åker dit.
Iallfall -så dom som jobbade på båten visade en liten scen från Titanic.

tokig av lycka

Hur kan jag ha den här stora lyckan att ha den här killen i mitt liv? Att just du är min kan jag inte förstå, du är den underbaraste varelsen jag någonsin träffat och jag är så himla kär i dig och blir det mer och mer för varje dag som går, dagligen känner jag stora lyckorus rusa igenom kroppen och pirr av lycka att få vara med dig och att vara kär i dig! Beskriva hur mycket jag älskar dig.. går knappast nästan inte att göra.

en bra kväll

Det blev en bra kväll med min goa vän, efter churtan så gick vi och kikade lite på stan sen så tog vi bussen hem och jag gedde mig ut på vägarna igen och övningskörde, ska plugga lite nu också. Imorgon inget planerat,
- vill bara träna men det går ju inte pga mitt skavsår! Suck,
Vi hörs imorgon!
 

this is paradise

Detta vill jag ha NU NU, gult och värsta färgklicken!
Från Sheinside.com

so wake me up

God dag på er! provstartade dagen med att sätta på mig träningsskorna men fasiken va ont jag hade pga mitt skavsår så det blev inget, suck, väldigt ireterad blev jag! Därför istället fick de duschas och lite fräshning på det hela! Ikväll ska jag till mitt älskade Church street och äta med min kära vän Martina, sen efter är vi vell på 'sommarkväll' en stund! Tills dess ska jag få i mig en liten macka bara om jag ska få i mig det stora lasset mat som man får där, ska även plugga körteori i mängder. Föresten så har jag tagit mig ut på motorväg för första gången, och det är väldigt stort för mig så kul va? nu jäklar kör vi på! Drömmen för mig skulle vara att ta körkortet i oktober, but it's onlyyyy just a dreeeaaam.
 

INSPIRATION SOMMAR

Summer,

let's get undressed

Gammal bild,
 
God morgon! Har vart uppe länge som vanligt, vaknar ALLTID tidigt men jag är vell en morgonmänniska då!
Planer idag är att snart om någon timme ut och gå på en långpromenad med Fuji! Ska bli riktigt skönt faktiskt, fint väder med! Sen får vi se vad som hits på ikväll.. kanske gå ut och äta med familjen.
Hoppas ni har en bra dag i solen!
 

days like this

Hola! Det här är lite bilder sen i torsdags då vi hade lite kolonimys och middag hos felix osv, har vart helt otroligt fint väder nu dom senaste dagarna, happy! Har även kommit igång och kör med träningen igen nu och det känns jättebra! Nu i veckan får vi se vad som väntas , något resturang besök med en vän och sol osv vi får se!
 

ursäkta

Men hej på er! Ursäkta för den otroligt dålig uppdateringen men som sagt man är vell ingen stor blöggare inte?
Kommer börja lite smått igen framåt imorgon!
 

TURKIET 2013.

 
 
 Bilderna ligger i helt fel ordning och det gick nästan inte att fixa det,
men här har ni lite bilder från våran fantastiska resa!
 
 
 

fråga och svar

Vad hette hotellet ni var på? Bra mat? Fräscht osv?
 
svar - Vårt hotell i Turkiet hette hotel alaiye kleopatra, och det var inte så jätte god mat, lite samma varje dag och inte så mycket gott men det funkade plus att vi varierade med att äta ute ibland! Hotellet var nyrenoverat och väldigt fräscht alltså -  och jättefint och jättefina rum!

whatever you call me

Hejhej! Nu är jag hemma efter 2 veckor utomlands som har varit helt fantastiskt! Mer om det och bilder kommer då jag köpt en sladd jag lär ha för att föra över bilderna! Ska fixa de så snabbt jag kan, lovar! haha,
Äntligen är jag hemma hos min älskade Fuji igen, sån lycka hon är för mig!
 

Tävling och turkiet

Hej! Har haft det super underbar här i Turkiet i 2 veckor snart med Felix , helt sjukt underbart! Om 2 dagar kommer vi hem och de känns skönt att kunna känna så efter 2 veckor .. det passar mig inte alls att åka en vecka , de är för mig att packa upp och helt plötsligt packa ner igen , äeh så 2 veckor har varit fantastiskt ! 

Tänkte även bärettta att jag är med och tävlar hos www.tovewaldemar.myshowroom.se om en Daniel Wellington klocka man kan vinna då! Så gå in och var med ni också! Vi hörs med bilder och en hel del information om resan när jag kommer hem! Går tyvärr inte att ladda upp någon bild från tävlingen jag är med i!


RSS 2.0