There is a heart.

Nog börjar det snart äntligen bli dags för att börja använda min älskade nya vårjacka! Har inte vågat mig på den än eftersom jag är så otroligt frussen utav mig och det har faktiskt vart så kallt!
Men hoppas på lite varmare grader snart!
 

Så mycket bättre.

God söndags kväll! Haft en toppen helg med lite påskfirande och övningskörning,godis,påskägg,god mat,mys,fint väder och vi har lov! Underbart! Hoppas ni haft en bra påskhelg! Ser ni även vad blond jag blivit? Jag ska bara fixa några fläckar imorgon och sen köpa lite silver schampoo så blir det nog ganska acceptabelt!
Inte så stora planer för lovet hitills .. låter det bara flyta på så får vi se!

why do we not break the law?

/ Dagens,Påskens outfit!
 Godkväll på er! Haft en bra första dag på lovet? Känns som lördag tycker jag! Iallafall så har lovet börjat vilket är underbart och jag har ätit en god påsklunch med släkt och familj idag på Eskön vilket var väldigt gott och trevligt! Nu är vi hemma hos Felix och det lite bara mys för resten av kvällen då vi får se vad som händer i helgen! Lite övningskörning och kanske nån till påskmiddag/lunch ..
Ska smyga iväg och gömma Felix påskägg nu snart så pojken får leta sig lite imöra! Ha en bra påskhelg!

I love colors.

Underbart collage jag fått ihop tycker jag, Älskar verkligen dessa färger ihop! Skulle gärna köpa sånna där färgglada byxor och ha en gul topp till! Verkligen vårigt och färgglatt! Jag önskar jag fick bära den här outfiten imorgon!

No easy way.

Godkväll! Idag har jag jobbat och sedan slingat håret och denna gång blev det väldigt blondt.. tyvärr nån fläck men så är det, lär nog kanske ta och köpa något silver schampo elr så. Nu ska jag bara chilla för resten av kvällen och vänta på Felix som kommer sen och sen är det fredag och då får jag äntligen äta lite påskäggsgodis!
Vi ska till Eskön och käka påskmiddag! Hoppas ni får en bra oh fin påsk!

What makes me happy?

♡ När jag vet att det är en fredag dagen därpå.
♡ När jag är med min pojkvän.
♡ När jag ska göra en trevlig aktivitet med vännerna.
♡ När jag ser min lilla Fuji må bra och leka med andra hundar.
♡ När jag har roliga saker planerade.
♡ När man hjälper till och den andra verkligen uppskattar det.
♡ Att få massage.
♡ Att jag har värdens underbaraste familj.
♡ Att jag och min familj är en familj som reser väldigt mycket.
♡ När jag vet att jag har ett stort äventyr framför mig.
♡ När min pojkvän bärettar för mig hur mycket han älskar mig och att jag gör han lycklig.
♡ När jag får äta på Church Street.
♡ När man verkligen blir kär i ett plagg och kan köpa det.
♡ När man ser att sina sparkonton till det man sparar till - växer!
♡ När jag får äta en massa godsaker.
♡ Varje gång jag får vakna med Felix.
♡ När jag bakar.

yellow roses.

När jag kom hem från övningskörningen och lite ärenden på stan stod min underbara pojkvän utanför min dörr med fina gula rosor till mig, och titta så fint dom gör i lägenheten! Värdens underbaraste, det är Felix det! ♡

Onsdag.

Vår och påskfint! Och snart är det fredag, kan inte bli bättre!

Always a lesson.

Som vanligt underbar inspriation!
weheartit.

All because of you.

Hej läsare! Fick lite shopping med mig hem idag också! jääättekul! Den gula toppen ska jag ha på påsken hade jag tänkt, en gulfärgklick ska jag vara! Sen den rosa fina blusen och ett galet snyggt halsband fick jag med mig! Underbart! Sommriga/våriga färger också! Nu ska jag äta en god kycklinggryta och sedan bara ta det lugnt för resten av kvällen, Imorgon är det jobb,övningskörning och tvättning som gäller! Ha en bra kväll!

Top model sverige vinnare!

Igår fick vi en Top model sverige vinnare och vinnaren blev Josefine, ( hon till vänster ) Jag tyckte lite framåt tillbaka med det där men jag tyckte nog det var rätt vinnare, hon ser ganska tuff och hård ut i sitt ansikte och det passar ganska bra som modell tycker jag nog, men hon lyckas även som nu på bilden se glad ut.
Vad tycker ni? Vann den rätta tjejen?

You.

Would love to wear this outfit.

Q/a

Fråga - Jättefin verkligen! Vad ligger hyran på en sån?
 
angående lägenheten.
 
Svar - Min lilla etta ligger på ungefär 1900 i hyra!

Dance my tears away.

 
/ Bild 1 - Hunters,Bild 2 - En skjorta jag provade,
Bild 3 - Träningströjan jag köpte,Bild 4 - Det jag fick med mig hem! 
Hej readers! Idag vaknade man upp av fint väder igen..mycket sol nu! Och det blir man ju lika glad över varje gång, så jag bestämde mig för en långpromenad till jobbet då jag märkte hur varmt det faktiskt var idag, jätte skönt var det verkligen! Efter jobbet så åkte jag ner på stan och kikade lite och provade lite saker men med mig hem fick jag en efterlängtad snygg vanlig tränings/funkions tröja som man kan ha om man inte tex vill bara gå i linne,En mascara,en ögonbrynspenna och en fin ljusrosa löpare vilket är en duk.
Ska ju ha lite ljusrosa detaljer till sommaren i lägenheten har jag tänkt, kommer bli superfint!
Nu väntas risgrynspudding och sen övningskörning! Ha en bra kväll!

Sweet Candy.

Ny vecka imorgon, och det känns faktiskt väldigt bra just för att ja vad kan ni tro? Nästa helg kommer bli en toppenhelg med all god mat och påskfirande OCH för att då är mitt mål nått igen, då är en hel månad klarad igen och jag får äntligen sätta tänderna i godis! Det är rena drömmen för mig nu för tiden som har ett sådant extremt sockerberoende men kan behärska det och verkligen bestämma mig, Jag älskar verkligen allt onyttigt och godis, kan vara bland det bästa som finns, men någon måtta får det såklart vara ibland och det är just därför jag kör som jag kör! För vissa såklart är det alls ingen match att hålla sig från godis en längre period osv, men de är en utmaning för mig som är så beroende och har vart det hela mitt liv! Men nu äntligen nästa fredag får jag dricka den dära ljuvliga påskmusten och äntligen få njuta av godis med en stolthet i kroppen!

All dreams can be true,

Lite av mina drömmar och mål, Puss!

Knalliga färger.

God dag på er läsare! Jag och Felix sitter klara för att ta en buss ner på stan och unna oss lite lunch på nian och kika runt lite! Visst är det ett härligt collage jag knåpat ihop med massa härliga färger? Jag älskar färger precis lika mycket som jag även älskar vitt! Ska ta någon dag i veckan och ta mig ner på stan och små shoppa lite.. kanske man hittar något färgglatt till våren sisåhär.. vill börja fylla garderoben med lite fina starka färger!
Alltid fräsht att vara en färgklick, man får en stor inspiration från desperate housewifes tjejernas kläder!
Ha en bra helg!

All my love for you.

 

Lovely friday.

Klockan halv 7 imorse ringde klockan och jag gick nästan direkt till min syster Martina för att ha en överaskningsfrukost för mormor som var jättetrevlig och lyckad! Champangne och nybakade scones och allt möjligt gott! Och nu är dom i Stockholm för natten! I alla fall så har jag precis ätit lunch och ska bara vänta tills Felix kommer hem ikväll då vi bara ska mysa med gladiatorerna final och god mat och HELG! Kan ni förstå hur mycket jag längtar till nästa fredag? Jo då har jag hållt mig i en månad igen mot allt gott och onyttigt och nu nästa  fredag är det påskhelgen och då jäklar får jag unna mig! Ha en bra fredag!

My apartment.

Här är lite bilder på min fina lägenhet! Jag älskar den verkligen, stortrivs!♥
Vad tycker ni? 

People want to be loved,

Godkväll! Äntligen lider torsdagen mot sitt slut och snart är det äntligen fredag, åh du är så välkommen,♥
Efter jobbet så gick jag till min syster för att hjälpa henne lite i hemmet inför imorgon då det är lite överaskningsmys för mormor som fyller år, väldigt tidigt ska jag upp! Sen har jag som sagt bara ätit en nyttig middag och tvättat med mor min! Imorgon är det självklart jobb som vanligt och sen helg och bara njuuuuta och vill bara ligga i min pojkes armar hela helgen! Passar mig alldeles fint! God natt!

Old times.

 Lite gamla minnen,gamla bilder! Kommer ihåg då det var nästan party varje helg i typ 7an,
och lite olika maskerader hit och dit osv, haha minnen!

Jobb nu sen hem och ta en långpromenad, Sedan hjälpa min syster lite med Alice osv,
sen tvätta och bara njuta av att det är fredag imorgon! Soft! Vi hörs senare!

Onsdag kväll,

Hello readers! Med detta ovan har jag pysslat med ikväll då jag för länge sen beställde hem massa bilder jag valt för en billig peng och nu ikväll äntligen satt upp i garderoben min vilket är bilder på allt möjligt som - Inspiration,vänner,resor,pojkvännen,äventyr och Fuji osv! Blev verkligen nöjd faktiskt.. något enkelt man kan göra för att få bort en tråkig vit ful vägg! Gabriella kom hit en stund också och hängde ett tag,
men nu är det dags för lite hantel övningar sen förtjänar jag några avsnitt av DH! Kram!

10.12

God morgon! Ska snart ge mig iväg till jobbet! Senare idag ska jag handla lite sen blir det en lugn kväll, så vi får se vad jag och min Fuji hittar på! Börjar bli så galet sockersugen nu efter snart en månad utan!
Men tufft blir det då jag ska hålla mig ända till resan oh dear.. Ha en bra dag!

I love this.


Water under the bridge.

 Hello! Kom precis hem från lite övningskörning och det gick bra som vanligt hitills, innan de jobbade jag som vanligt och nu om ett tag ska jag snart gå till min mor för en matlagningskurs och äta en underbar middag och få med mig lite madlådor hem! Nåväl vi hörs senare!

The game is not over.

 Godkväll! Måndagen har vart helt okej faktiskt fast måndagar brukar vara kämpiga, men snart är det tisdag och det gör allt mycket bättre! Hoppas ni haft en bra dag i solen, men visst är det kallt? Hujeda mig alltså! Nu ska jag i alla fall laga mig lite föda och idag blir det fiskpinnar och potatis!
Måndagen blir även lite bättre då det är ganska mycket sevärt på tv ikväll, kram!

Vem är jag?

Ny blogg och ny start och jag är jätte nöjd med allting! Tänkte bäretta lite om vem jag är!
Jag heter Julia och är nybliven 18 åring och bor i Gävle! Har precis flyttat hemifrån till min egna lilla lägenhet som jag stortrivs i! Jag älskar inredning och allt som har med skönhet att göra som gele naglar t.ex. På min fritid är jag en hel del med pojkvännen som jag har vart tillsammans med sen 3 år tillbaka 27 april! Hänger även med vänner och gör lite olika aktiviteter och har min lilla chihuahua Fuji som är döpt efter ett berg i japan som nu blir 3 år i maj,och är min lilla underbara glädje spridare! Jag är anställd på Party Queen här i Gävle vilket är en maskeradaffär och partyaffär- Där har jag ett heltidsjobb och det är helt otroligt att kunna ha möjlighet att få det som 18 åring!
Det är lite om hur och vem jag är! Hopppas ni stannar och fortsätter följa mig här!

En blogg att läsa!

 Den här goa tjejen Amanda har hjälpt mig en hel del med bloggen så som jag ville ha den! Och tack tack tack ännu en gång! Hon driver en blogg också.. som absolut ligger bland mina favoriter! Läser varje dag och ni borde absolut börja kika in där med! Sån inspirerande blogg! www.amandawingenfeldt.blogg.se

Everything I do, I do it for you.

Hej på er! Sitter för tillfället nyduschad och nyinsmörjd i soffan med ett nytt avsnitt av DH.. bra sätt att avsluta helgen på i min ögon! Idag har dagen bara bestått av promenad till Felix och väl där direkt ut och övningsköra med både han och Cajsa.. Sen har vi bara ätit mellis och sen stack han på träning och jag hem! Ny vecka imorgon och vad är planerat  hitills? Jo 2 körningar,laga en underbar maträtt med mor på tisdag, Sen försöka få in lite promenader här och där! Så får vi se vad resten av veckan bjuder på .. 11 dagar tills lov! Och jag ska snart någon dag ta mig ner till affärn för att köpa påskgodis för att lägga i mina påskäggs som ska ges bort! Brukar ni få påskägg?

Ha en bra början på veckan nu!


RSS 2.0