en favorit serie

SOM ni kanske redan vet så älskar jag djur och natur osv. Så här rekomenderar jag en OTROLIG serie som man får se massa djur och djur i sina miljöer samt världsmiljöer i världen, otroligt fina scener från luften och vad världen är fantastiskt vacker egentligen. När jag upptäckte denna serie vart jag vääldigt glad! Snacka om min typ av serie. Det är alltså mycket fakta om djur och filmade djur och miljöer.

drömmar och semester

Just nu vill jag bara ha en stor resa att se fram emot. Jag tycker att det är svårt att välja vad man ska åka någonstans när man vill så mycket,man vill se något anurlunda och nytt. Jag och min käre pojkvän funderar mycket på vart vi vill åka nästa gång och det ligger lite på thailand eller USA, men det är väldigt svårt att åka till USA pga måste ta sig överallt med bil osv. Mycket att tänka på! Men jag vill bara ha en ny stor resa med min älskade Felix inplanerad och bokad! Jag vill åka på motorvägarna i L.A och vara påväg mot ett stort shoppingcenter samt glida in över L.A och landa på LAX och jag vill bada och snorkla från båten i thailand. Jag vill se florida som är något nytt för mig. Beror helt på vad man söker för resa. Riktigt svårt, vill iallafall köra på en stor resa nästa gång jag ska resa. 20 bast eller äldre så då jäklar. Vill ha något att se fram emot och ska bli så kul och underbart när vi väl åker! Är så galet sugen på semester och bad och bara strosa
omkring någon annanstans i världen med den bästa jag har. LÄNGTAR.

tisdag

Hej! Kommit hem från jobbet nyss. Blir en lugn kväll med biggest och bara chilla. 
Här får ni ett härligt collage som är lite inspirerande. Som ni märker har jag knappast något att skriva längre eller kommer inte riktigt med något, vet inte. Det rinner bort lite känner jag, vi får se!

en dubbelsäng att dela

Jag älskar ju verkligen sådana hära klänningar så idag fick de bli en blommig underbar en! Perfekt bland annat till midsommar! Otroligt fin! Idag lunchade jag och Felix i solen på stan och sen har vi bara hängt hemma i solen och grillat och haft det bra, otroligt väder.. happy. 

om att älska

Har ganska så nyss kommit ur duschen då jag var väldigt skitig efter att ha hjälpt mor min i kolonin hela dagen lång i gassande underbar hetta! Det har verkligen vart underbart väder och färg har man fått! Har rensat ogräs så in i bomben nu så är helt mör i händerna. Men när jag steg in genom min dörr här hemma låg denna i ett paket, äntligen kom den, har väntat ett tag! Har velat köpa denna bok länge och härom veckan slog jag till! Älskar hennes texter och jag känner mig så hemma i hennes texter och vad hon skriver. LIKE IT. Ska mysa ihjäl mig med boken senare! Imorgon är de helg igen och de ska tydligen bli
fint väder i helgen så vi får se vad som hittas på! Ha de bra!

selma city spa

Eftersom jag är ganska äventyrlig av mig och gillar att göra saker och planera saker, lite mer än andra.. 
Så har jag nu bokat en spanatt till mig och min käre pojkvän tills när vi ska till stockholm 2 dagar i augusti. Jag älskar verkligen massage och härliga spa-n osv så för mig är detta verkligen pirr! Och det här hotellet med takvåning med pool på kunde jag inte stå emot, vi båda älskar massage så jag tror detta kommer bli superbra och att vi kommer ha det riktigt romantiskt och underbart! Eftersom vi inte ska ut och resa något denna sommar eller liknande får det bli en liten weekend i stockholm medans vi sparar pengar till
en stor resa vi kommer antagligen göra sedan.Visst ser det vell härlig ut?
Mycket härliga bilder kommer det bli! Något att se framemot blir det här! 

Regnig måndag

Hej! osså vare måndag igen! Vaknade upp hos Felix och hade ställt klockan lite tidigare för att jag skulle hinna springa på löpband innan jag skulle åka till jobbet. Så träningen blev gjord tidigt imorse! Va skönt det kändes! Sedan åkte jag och jobba och när jag slutade så åkte jag hem i regnet och tog på mig promenad dojjorna och gick på en långpromenad så träningen känns bra för idag. Inget väder hindrar nästan mig, det går inte, man lär ta sig ut i regnet! Nu har jag precis ätit och ska bara ta det lugnt med lite viktiga saker som lär göras och skrivas ner osv. Senare ikväll blir det biggest mys hos min syster! Ha en bra kväll!

tomorrow it's friday

Sitter väldigt hungrig i soffan just nu men så är det! Ska snart göra gröt och bara mysa med någon film.
Har tidigare idag jobbat och sen solat och ska snart gå till mor och ladda mobilen.. min laddare funkar inte så därför blir de heller inte så mycket bilder, och jag har alltid tyckt de är kul att skriva av mig här på bloggen men börjar tröttna lite nu efter några år. Vet absolut att jag kommer sluta blogga senare iallfall då jag kommer till en viss punkt i livet. På bild ser ni 3 underbara klänningar! Färgglada och fina!
Imorgon fredag ska jag och killen på bio och bara mysa,
Lördag blir det förmodligen kalas för lilla Alice som blir 2 år!

what done is done

Hej! Idag har jag och min syster johanna vart barnvakt åt min systerdotter Alice, vi har varit och lekt och studsat och hoppat och grejat på leklandet! Alice älskar det verkligen! Efter det blev det som vanligt en promenad och nu håller jag på att springer fram och tillbaka till
tvätten och har precis fått i mig lite bra middag! Nu lär jag gå ner till tvätten! 

confessions

 
Tycker verkligen inte om när t.ex folk tar upp något den vill ha / eller göra,sen tar personen bredvid upp allt den vill göra och allt direkt precis när den andre tog upp det. 
 
Festar och dricker inte ofta. Inte så stort behov.
 
Ibland kan jag ge en människa som jag inte alls känner elr sett förr elr liknande
en komplimang om jag känner så.
Tex om jag tycker en tjej är otroligt vacker då har jag oftast talat om det för henne.
Gud va folk skiner upp då!
 
Jag är fruktansvärt rädd för att bli sårad.
 
Jag älskar äventyr!
 
Har aldrig ätit en ben&jerry.
 
Jag shoppar helst själv.
 
Jag tycker det är väldigt roligt att läsa andras bekännelser.

Tisdag den 13 maj

Dagens goda hälsosamma lunch.
Hej! Vaknade upp hos Felix imorse och därifrån gick jag direkt till BOB och rastade honom gullmoppsen då!
Sen var det jobb som gällde och när jag slutat så promenerade jag hem. Just nu sitter jag bara och tittar ihjäl mig på bachelorette avsnitt. Är väldigt hungrig så ska snart gå och göra min klassiska havegrynsgröt
med blåbär och till det blir det biggest! Hörs senare!

kosläpp

Hej! Helgen lider mot sitt slut och det ska jag snart avsluta med havregrynsgröt och bachelorette!
Idag ringde klockan tidigt pga jag,Erik,Martina,Johanna och Alice skulle på kosläpp! Jag hade aldrig varit på de innan och tyckte de skulle bli väldigt roligt, jag som älskar djur så otroligt också så för mig var det självklart att hänga med långt bort i skogen till någon bondgård! Kl 11 släpptes kossorna ute efter kanske ca ett halvår inne, den glädjen dom hade med skutt och stång och
hopp var så härligt att se! Roligt med en liten utflykt! Vill nog absolut göra det här nästa år också.
Mycket folk och enormt lerigt baraså att ha stövlarna på var ett  bra val!
När jag kom hem så tog jag och Jolle en långpromenad, nu är jag verkligen trött efter dagen och
ska bara mysa nu med bachelorette som sagt och sova tidigt. Hörs senare!

Friday

Hello! Idag vaknade jag upp med min stora kärlek vilket är helt otroligt underbart. Sen tog jag cykeln i regnet till jobbet och sedan hem också, tyckte inte de räckte med den motionen så då tog jag mig ut igen i regnet för en långpromenad. När jag och Fuju kom hem så var vi båda dygnsura och vi fick duscha båda två! Nu ska jag riktigt mysa ner mig med någon film! Hörs senare!

summer wanted

Underbar sommrig outfit! Älskar verkligen gult och i huvudtaget färgglada kläder!
Har precis kommit hem från min mor då jag har ätit en god ostpaj där och pratat om allt mellan himmel och jord vilket är skönt ibland. Har en ganska svår och jobbig period i mitt liv just nu med allt va det innebär med student och lite sånt där. Ingen kan nog ana. Ingen. Nu har jag iallafall kommit hem till mig och ligger och myser i soffan och senare kommer min underbara pojkvän. I helgen har jag hitills inge planer alls riktigt!!
Vi får se!

hm home

H&M home har mycket fint ibland. Skulle gärna ha de här hemskickat!

new in

Hej! Har precis kommit hem och hunnit landa lite efter 2 dagar i stockholm. Har verkligen vart trevligt! Precis sånt här jag älskar att åka bort i 2 nätter och se nya grejer / områden och bara chilla och mysa! Vi har både vart in till stockholm och täby centrum, det var i täby vi bodde. Som ni ser fick jag med mig en underbar ljusrosa klänning just i min smak! Tänker mig en par ballerina,lite gyllenbrun och blond så äre klarrt. /  Sen 2 silver ljusstakar från IKEA där vi stannade på vägen hem en sväng i Uppsala. Precis dom jag velat ha, jättenöjd! Sen fick jag även med mig lite kuddar,ljus osv. Jättemysiga dagar i täby. Nu ska jag bara ta det lugnt och sen kommer Felix igen och vi tar de nog bara lugnt resten av helgen! Hörs senare!

RSS 2.0