new in

Hej! Idag kl 11 blev jag upphämtad av felixs mamma,mormor och kusin för vi skulle åka till ett ställe liknande Owes fast detta hette Thuns och låg ca 1 timme bort och var väldigt bra tycker jag faktiskt! Hade jätte mycket fina kläder! Men det fick bli den hära fina långa cardiganen i lite leopard, hade letat efter ungefär precis en sånhär så det vart perfekt! Åker gärna tillbaka någon gång! Var verkligen kul att förgylla dagen med det här! Nu sitter jag nerkurad i min soffa och ska bara slappa ikväll. Kanske ska gå ut för en snabb springtur!
Vill man komma någon vart så kan inget hindra än! Ha en bra kväll!

tisdag kväll

Godkväll! Maten är inne i ugnen och det blir en lugn kväll efter jobb och storhandling!
Ikväll ska jag bara duscha och mysa ner mig med en film eller så. Imorgon har jag en ansiktsbehandling på rosmarin! Ska bli underbart! Har inte gjort något sånt i ansiktet förr så det ska bli skönt plus att min hud mår inte alls bra pga torrhet! Så detta ska bli intressant och skönt!

mina 2 stora drömmar

Detta ska jag bäretta för er, är 2 av mina stora drömmar! Först och främst otroligt vackra videos som ni ser ovan.  Första filmen visas Iguazu fall, som ni ser har massor av olika vattenfall i olika höjder! Så fruktansvärt fint. Hit ska jag verkligen åka nån gång och detta kan man se i brasilien, så nån gång ska dom här drömmarna bli gjorda! Båda dom här sakerna vill jag göra från helicopter! Älskar natur! Den videon längst ner är den största drömmen som har varit de ganska länge nu, att flyga över en regnskog som sagt! Den upplevelsen att få flyga över bara gröna berg och skogar och floder, får rysningar bara jag tänker på det! Sen kan man ju undra vilken regnskog i världen man ska flyga över, men kanske i brasilien och flyga över Amazonas, för runt Amazonas floden är det ju regnskog. Så 2 drömmar i en resa! Denna resa som sagt kommer jag göra någon gång i mitt liv! En dröm! Ta en titt på filmerna! OOOtroligt vackert!

mystime

Idag unnade man sig en tidning, nog endast för favoriten var på omslaget!

inspo

 

friday baby

God eftermiddag! Har precis kommit hem från jobbet och ligger bara och vilar i min underbara säng just nu!
Ska om en stund fixa något att käka och sen ska jag vandra till Rebecca där jag ska hänga lite ikväll, vi ska vell bara mysa med någon film eller så. Ikväll kommer min kära mor och syster hem från Thai, gud va dom måste haft de bra där borta i paradiset.. Man känner lite mer för thai just nu när det är detta blask och väder ute!
Vi får se vad det blir 2015 för oss! Hoppas ni får en bra fredag!

wanted

 

värdens gulligaste djur


Helgen.

Godkväll! Nyss duschat och kommit hem från Felix då han skulle på träning men kommer tillbaks sen!
Själv har jag haft en underbar helg som vanligt, i Fredags var det ju alla hjärtans dag som sagt och ni såg ju hur underbar lilla Felix hade varit, Senare på kvällen åt vi på resturang och bara hade det underbart! I lördags så tog jag,Felix och hans föräldrar oss till Hemlingby för att gå i spåret där bara, var verkligen skönt och fick så många minnen, var jättelänge sen jag var där! Sen åkte vi till Valbo en stund och kika lite och söndag har bara vart en slappdag, Imorgon börjar jag mitt nya liv igen, och jag ser fram emot det! - Vill bara att den sista förkylningen ska gå bort nu så jag kan köra fullt ut! Hoppas ni haft en bra helg! I veckan ska
jag nog träffa några kompisar och sen får vi se mer vad som händer! Hörs sen!

glad alla hjärtans dag!

Glad alla hjärtans dag på er! Kom hem från jobbet nyss och det såg ut såhär i min lägenhet..
Vad underbart. Vilken gosse! Nu ska vi ha en bra kväll!

till mig själv från mig själv

Till mig själv. Så nöjd.

VS - Alla hjärtans.

Imorgon skulle jag mer än gärna bära något av detta från VS, för att vara lite extra snygg i ;)
Finns massa fina olika på www.Victoriassecret.com såklart!

alla ♥ dag

På fredag är det alla hjärtans dag. En dag jag verkligen älskar, jag har turen att ha en pojkvän jag kan dela den med vilket är UNDERBART och vi ska ha det så mysigt. Men även om jag inte hade det så älskar jag verkligen den här dagen, jag sprider verkligen kärlek den här dagen till alla jag älskar och bryr mig om. Jag tycker mycket om att ge presenter till nära och kära den här dagen och tala om för dom hur mycket jag älskar dom tex. Ovan har ni lite tips på va jag kanske skulle tycka va bra som present eller liknande! Självklart ger man kärlek till dom man älskar nästan varje dag men endå, den här dagen är till för ännu mer och en alldeles egen dag.

present till mig själv

Hej! Just nu har jag precis kommit hem från en tur till dollarstore.. lika kul att ta någon tur ibland sådär!
Idag har jag jobbat och sen kommit hem och städat! Idag på lunchen sprang jag ner på stan och unnade mig något jag velat gjort väldigt länge! Ett halsband med gravyr på, Kommer bild sen! Får säkert hämta ut det på fredag på självaste alla hjärtans dag! På halsbandet kommer det stå - SOLDIER. Vilket betyder krigare/kämpare och bakom detta ord för mig finns det en historia för mig, samt att detta ord är liksom ( jag )
Jag är jättenöjd och ni får som sagt se det sen! Nu ska jag äta en sen middag!

shopping - NÖJD.

Godkväll! Jag har haft en väldigt bra helg med min käre pojk, tyvärr så är jag väldigt krasslig än men ye, Var bara hemma hos mig och chillade i lördags och i söndags var vi på en tripp till Valbo och mös med lite fika och shopping! För mig blev det dessa 3 grejer plus ett par byxor samt en lång cardigan men den fastnade inte riktigt på bild kände jag, och det gjorde heller inte dessa plagg heller, speciellt inte den fina cardiganen , den är underbar och verkligen jag! Volanger och verkligen söt! Felix fick med sig en jättefin tröja med sig hem.
Nu ska de sovas och imorgon ska jag ta mig till jobbet ett tag! God natt!

3 fina

 

have fun you guys!

 
Nu håller min kära syster och mor på att färdas för fullt till paradiset Thailand, dom ska som vanligt bo på Phuket bangtao beach, vilket är rena paradiset. Som ni kan även se i videon där uppe, rekomenderar verkligen detta hotel! Jag säger bara lyckossar! Bilderna ovanför är när jag var där 2 ggr. Det är vell antagligen detta ( Thailand ) eller något annat exotiskt ställe -  eller New york man vill göra 2015.
Men vi har tid på oss att bestämma vad vi är sugna på!

rekomenderar

 Godkväll på er! Tänkte rekomendera denna film till er ikväll! Väldigt rolig faktiskt, den gick ju bio nyss och nu lite senare valde jag att se den! Den roade min kväll och tycker ni absolut ska se den om ni vill ha en bra filmkväll!
Hörs senare!

5 februari

Lite inspiration,
Jag är fortfarande sjuk och bara ligger hemma och försöker bli frisk, så tråkigt. Ikväll är det PH final och jag ser fram emot det väääldigt! Får se om ja ser det i förväg eller kl 10 ikväll! Ha en bra dag!

jag kan inte ha hittat mer än rätt♥

Grattis till min underbara Felix! Hoppas du har haft en bra dag, VACKRA GOSSE!♥

19

Idag fyller jag 19 och snart kommer lite gäster hit då om man säger! Hoppas på en bra eftermiddag och kväll!
Hörs senare!

RSS 2.0