Then do it.


friday baby

Hej! jättefint väder och de är fredag kan inte bli mycket bättre plus att jag bär klänning idag, underbart! jättevarmt ute! Ikväll blire lite kinamatsmys med Felix och sen får vi se vad vi hittar på!

Question and Answer,

Elin - Hej juliaa, har du sett några resultat på din träning?
Har du inga före och efter bilder? Skulle va kul o se o få lite motivation! Den är låg just nu..
Haha! Du är så duktig som tränar o står emot sötsuget som du gör!!!! Stor inspirationskälla:-)
 
Svar - Hej Elin! antar att jag vet vilken Elin det är! Va kul att du tycker det! Jag har faktiskt knappast nå före och efter bilder, kanske bara 1, ska fundera på att lägga ut den,
knappast någon skillnad bara litegrann! Så håll utkik! Så bärettar jag lite då om mina resultat osv!

want - vacation!

Så härligt att bara kunna gå omkring såhär snart i Turkiet, perfekt outfit!
Shorts och t-shirts och klänningar dag ut och dag in! 24 dagar kvar är ingenting! puss!

walk

Hejhej! har kommit hem alldeles nyss från en långpromenad i det otroliga härliga vädret! Nu har jag precis duschat och håller på att laga mat! Senare ska jag övningsköra och bara slappa,
blev så trött i benen efter denna runda idag! Ha en bra kväll!

Tävling hos Amanda!

Jag är med och tävlar hos en av tjejerna vars blogg jag läser! Gillar hennes blogg väldigt mycket! 
Här kan man vinna ett presentkort på sheinside! Vilket jag jättegärna såklart skulle vilja!
Var med och tävla du också! Hos ---> www.amandawingenfeldt.blogg.se

5 km

Godkväll! Sitter hos Felix och har ätit precis och har tidigare sprungit på band, så skönt! Imorgon är de torsdag igen vilket betyder snart helg!! underbart igen! lever för helgerna bah. mh mh,
nu ska jag borra med min pojkvän till något tv program! Hörs senare!

love baking,

Jag älskar ju att baka, så ni kan ju tänka er hur mycket roligt och gott och fint man vill baka nu till sommaren, ser riktigt fram emot att göra fina pajer och tårtor och massor! Baka är verkligen lycka! Inte just att äta utan att baka! Att se sina värk bli fina och lära sig nya sorter osv! Superkul!

Tisdagen den 28 maj.

Blev ett sent inlägg idag men haft lite annat för mig om man säger då, jobbat och kommit hem och dragit ut på en långpromenad vilket var jätteskönt! Sen tog jag bussen till dollarstore och köpte mig lite knivar som behövdes samt en pajform! Älskar ju att baka så ska göra mycket pajer i sommar! Sen har jag bara gjort pannkakor och tittat på Paradise Hotel och legat i soffan! Nu är de dags för sista kissningen av Fuji som gäller!
Imorgon sover jag hos mannen min och ska ta och springa på doms springband också! yey kul,

we can learn to love again.

Gokväll! Sittter hunrig i soffan och födan min är snart klar! Har tidigare jobbat och efter det kört med körskolan, går superbra.. bara att vi ska parkera nästa gång, mitt värsta tror jag med körning! Ursha. Efter maten ska jag duscha och smörja in mig och bara slappa framför tvn!
Vill som vanligt bara att måndagen ska vara över så vi kan vara inne på tisdagen. Hörs senare!

want

Sånna här kuddar skulle jag vilja ha i soffan nu till sommaren, älskar ljusrosa!
Ska införskaffa mig något liknande men ibland så svårt att hitta!

REKOMENDERAR FILMEN!

Rekomenderar denna film som börjar nu kl 11 på 3an! Helt underbar film,hemsk och underbar! En av dom bästa filmerna jag sett! Will smith har huvudrollen! Ett tips för dig som sitter vid tvn ikväll!

new in!


my weekend.

Hej på er! Helgen har varit superskön och väldigt bra! Det har solats,lunchats med Martina,och bara myyst i det fina vädret och helgen avslutas nu med övningskörning till Eskön ikväll då det blir morsdags middag där! Bra sätt att avsluta helgen på! Nu ska jag gå till min syster en stund och sen åka!
hoppas ni haft en bra helg i finvädret!

Todays,

Dagens outfit då ooom man säger, mina fina röda ballerina fick äntligen användas! Fint med röda detaljer!

so put your hands up to the sky.

Hola! Hääärliga fredag är här och jag slutar nu och ska till pojkvännen. spenderar helgen där!
Morsdag på söndag också! Ha en bra helg!

WANT

Tittade på dom här fina tunikorna idag, ska absolut köpa båda att ha i Turkiet,
och ett par ballerina till så har man en underbart sommrig outfit!

Torsdag,

Hejhopp! precis kommit hem från att ha kört. Var tidigare idag hos tandläkaren och jag hade fina tänder sa hon , skönt! Tog mig sedan hem för att ut och springa i spåret.. galet skönt nu såhär efter! Imorgon är det fredag vilket är uuuunderbart! Skulle behöva en runda på stan för att köpa lite grejer, får se hur det blir,
sen ska jag vara med min älskade pojkvän!

wanted outift!


I found a new place here,

Godkväll! Kommit hem från mor min nu alldeles nyss där jag åt och även hade månadens möte, Tidigare var jag ju hos frissan och är jättenöjd, nu är jag blond! I alla fall så sitter jag bara hemma och myser i mysbrallan nu och väntar på min älskade pojkvän som jag ska få gosa ihjäl mig med ikväll! Imorgon väntas jobb och tandläkaren,
ska försöka ta mig ut och springa också!

Tisdag,

Godkväll! Idag har jag jobbat och sedan kört med trafikskolan vilket går jättebra och det går så fort fram, trodde att jag skulle vara på läkerol fortfarande, men nej nu kör jag mitt i stan i rusningstrafik! dear, Imorgon blir det jobb som vanligt och sen till frisören för äntligen få fräsha till håret på riktigt, hoppas jag blir nöjd!
Sen ska jag till min kära pojkvän. Ha en bra kväll!

vamos ala playa

Underbara outfits att gå omkring i Turkiet, nääära nu!

HELGEN.

Hej! Söndagen är här och jag sitter i mysbralla och bara myser av att inte göra någonting, Felix åkte nyss då han ska hem och övningsköra och träna. Tidigare har vi storstädat min lägenhet och ätit lunch och nu tar jag en välbehövlig vila i soffan! Helgen har varit toppen då det har varit mys på skybar, underbar utsikt,dit ska jag absolut igen! -  1 års kalas för Alice! Och grillmys i kolonin i uuunderbart väder! Nu idag väntas bara chillning och övningskörning ikväll! I veckan ska jag äntligen slinga och fixa mitt hår hos frisören! Sen får vi se vad veckan mer har att bjuda på!
 
Fråga - Åh superfin bikini, vart kommer den ifrån?
Svar - Bikbok!

Bikini girl.

Vill bara sätta på mig min underbart fina bikini nu och vara i Turkiet! 36 jävla dagar kvar! DEEEAR!

alice 1 år!

Grattis lilla Alice 1 år! Precis kommit hem från ett 1 års kalas med massa goda saker och trevligt folk, en underbart fin dag med sol och inget kunde bli mer lyckat! Nu ska jag och Fuji cykla till mammas koloni och mysa där hela dagen!

är med och tävlar..

Är med och tävlar hos www.tovewaldemar.myshowroom.se om en todiefor bikini, var med du också!

sick.

God morgon på er! Jag är sjuk så har knappast någon ork att sitta och tänka på vad jag ska skriva.
Senare idag ska jag till läkaren, i kämpandet mot att bli frisk tittar jag på film och bara ligger nerbäddad.
Vi hörs när jag är frisk och på topp igen!

NEW IN.

Jag älskar mysdressar och för några dagar sen fick det bli en till! Den här gången en jättefin ljusrosa!
Nu skulle jag vilja ha en turkos och gul bara! Underbara!

10 maj.

Hej! Hemma efter en jättebra överaskning som var hur speciell och underbar som helst!
Vi gick ut och väntade kl 12 utanför min port, då Martina och Erik kommer för att köra oss någonstans, sen plötsligt kommer min andra syster Johanna iklädd som rödluvan.. då fick vi oss en första gissning hmm..
Sen satte vi oss i bilen och åkte mot Sundsvall hållet och några gånger under resans färd fick vi då ungefär 4 kuvert med olika ledtrådar på vad vi skulle göra, det var allt från låtar vi skulle lyssna på och titta på bilder osv, Väl sen förstod vi att vi åkte upp mot järvsö zoo och där trodde vi vell att vi skulle få gå en runda på zoot, men nej utan då fick vi ett papper där all information stod vad som innebärde med 18 års överaskningen.. Bo på varghotell! Fönstrerna går nästan ner i backen och man är öga mot öga med vargen, och ni som känner mig kan ju tänka er hur jag kände?! Älskar vargar! haha.. Att bo på hotellet innbärde att man fick ha ett sådant härligt rum med vargar omkring och få vara i parken på natten hur mycket man ville själv utan personal, väldigt speciellt men kul var det! Riktig upplevelse att få vara vargar så nära! Självklart göttade vi ihjäl oss medans vi hade våra ögon på vargarna! Vi fick en fullproppad korg med öl,cider,chips faktablad om vargar,kikare osv. Jag är jättenöjd med överaskningen och dom här djuren är så otroligt vackra och mäktiga så detta borde folk prova på, rekomenderar verkligen detta!
  http://www.jarvzoo.se/  Bo på varghotel!

what is the suprise?

Hello readers! Tänkte bara bäretta att imorgon har jag och Felix våran 18-års överaskning äntligen!
Vi vet bara att vi ska gå ut nedanför min port kl 12, och där bli hämtad av någon antar jag och åka någonstans!
Jag har mina aningar vad de kan vara! Så vi får se! Vi får se kanske om vi får lämna staden för en natt eller så, spännande! Ska bli underbart att göra detta med Felix vad de nu än är!
Självklart visar jag bilder och bärettar på fredag! Vi hörs på fredag!

wanted outfit!


Simply amazing.

Godkväll! Idag har jag jobbat som vanligt.. behöver jag ens skriva det mer? haha,
Efter det tog jag mig en tripp på stan där jag köpte present till lilla Alice som fyller snart och då det blir ett års kalas! Sen även en rosa mjukis dress men då jag hellre ville ha en turkos som fanns men icke byxorna så ska försöka höra i Valbo om dom har dom där och byta! Sen blev det ett snabbt ärende på Erikshjälpen och sen hem och lagade tacopaj och mööös ppå balkongen som ni ser! Och slutligen blev det övningskörning vilket gick bra..
övade på att backa runt hörn.. hur svårt som helst enligt mig!
Ha en bra kväll!

TRUE.

Innan jag slänger kläder i tvätten luktar jag alltid om det antingen luktar svett eller är någon fläck om inte så hänger jag alltid in det igen, just för att varje gång du tvättar dina kläder slits dom för varje gång,vilket inte alls syns ibland.
Ibland får jag lyckopirr vilket menas som att om jag vet att jag tex ska träffa Felix imorgon, så dagen före kommer det ett lyckopirr i kroppen som är som ett pirr som sagt som rusar igenom kroppen för 2 sekunder och det känns verkligen underbart!
Jag älskar ballerina skor!
Jag tycker det är kul att laga viss mat.
Jag tycker det är väldigt kul att köra bil.
 

yålå

Nu har jag precis ätit en god middag och måånga matlådor blev det ska jag säga! Nu ska jag ge mig ut på en kvällsrunda i det hur fina vädret som helst! Ha en bra kväll guys!

Can't explain.

Hej! Ska snart börja färda mig hemåt med matkassarna jag har eftersom jag vart och handla lite tidigare, ska göra en god middag ikväll och en massa matlådor! Hur bra som helst! Sen ska jag ta bussen ner igen för att övningsköra med körskolan och sedan hem för att laga middag! Sen vill jag ta mig ut på en springrunda i fina vädret, får hoppas det håller i sig! Stannar nog till även på vägen för att titta på Felixs match!

REKOMENDERAR FILM!

Den här filmen rekomenderar jag oootroligt mycket, jag och felix tittade på den och den är så otroligt bra, underbar film, Den har samma skapare som The notebook har och dear John, The notebook är även en STOR favorit! -  titta på trailern och ta och ladda ner den! Här kan ni ladda ner den ---> www.swesub.tv

Battle scars.

Hej på er!! Helgen har vart toppen och lugn och mysigt! Hoppas eran helg har varit bra också!
Själv ser jag fram emot en ny vecka då det kommer var 3 jobb dagar och sen torsdag-fredag har vi våran överaskning som kommer ske, alltså min och Felix som vi fick av min familj i 18 års present! - och vi har ingen aning vad det blir, plus att vi då är lediga såklart så det blir en långhelg! Underbart!
Imorgon startar veckan med jobb som vanligt och sen körning med körskolan!

wanted outfit!

Asså ge mig denna outfit nu på stört bah, underbar!

All along it was a fever.

Hellu! Sitter i soffan och är med Felix nu men han ska färdas till några kompisar nu och jag ska ta mig ut på en springrunda..Skönt det kommer kännas efteråt! yey! Hänger nog framför tvn ikväll,
resten av helgen blir det nog bara mys och övningskörning osv.

VARA MED I TÄVLING HOS BIANCA!

Godmorgon! Tänkte bäretta för er om tävlingen jag är med i hos Biancas.nu! Du ser ju på bilden vad du kan vinna! Hur grym tävling som helst ellerhur? Så gå in och och var med du också!
 
www.biancas.nu

inrednings inspo


GET LUCKY.

God morgon people! Sitter redo för en långpromenad till jobbet att starta dagen med, Blir skönt i det fina vädret.. bara att det är lite blåsigt! Blir i stan hela dagen idag, ska jobba och övningsköra och sen hem till Elin så kommer hem ikväll, får se när! Imorgon är det redan fredag.. tänka sig! Underbart som vanligt, men nu ska jag börja gå!
Ha en bra dag!

Today it's gonn be that day,

Godkvällers! Har värdens dåligaste blogglust och om vad jag ska blogga om, förslag?
Idag har det varit en tuff och jobbig dag.. men sånna dagar finns ju också.  Martina kom till Felix med bilen så övningskörde jag och nu sitter jag bar och degar framför tvn! Imorgon blir det jobb som vanligt och efter det övningskörning och sedan gå hem och hälsa på Elin! Hörs imorgon!

RSS 2.0