Valborg,

Hello! Jobbat idag och nu sitter jag hemma och väntar tills mannen min kommer hem då vi får se vad vi hittar på ikväll! Blir nog en enkel och lugn kväll, tycker valborg inte är så speciellt. Skönt att vara ledig imorgon! Underbart!
- kommer nu köra extra hårt med träningen fram tills vi åker i Juni! Ser fram emot resultat tills Turkiet!
54 dagar kvar! puss!

WANTED OUTFIT!


close to each other.

Godkväll! Efter en bra helg så lutar även måndagen mot sitt slut. Hade en underbar helg som sagt då med en massa mys. Idag har jag jobbat som vanligt och sen kört på körskola vilket gick bra och nu tvättas det och tidigare har jag storstädat! Nu ska jag börja med maten, ska bjuda min mor på mat ikväll! Imorgon är det sista april,
ska ni göra något speciellt? Själv vet jag inte vad jag ska göra.. vara med felix men vi har inte några planer än!

Det vackraste för mig är att vara älskad utav dig.

En underbar 3 års dag med mannen och nu sitter vi i soffan och ska bara mysa ihjäl
oss med götta och någon film, hoppas ni haft en bra kväll!

3 years.

3 långa år idag! Jag älskar dig så otroligt mycket och vill inte leva utan dig,som vi säger - vi kan inte tänka oss en värd utan varandra. Du kom in i mitt liv och det har vart det bästa som hänt mig och du är värdens finaste kille och jag är jämnt lugn och trygg med dig.Du är det viktigaste i mitt liv.
 
Idag firar vi såklart med ett resturang besök på churtan och
sen blir det ett biobesök och sen hem och bara myysa! /  27 April,
 

REKOMENDERAR!

Ja konstigt nog ska jag rekomendera en glass idag, men hur otroligt god är den inte då?! Den här kommer nog ätas under några tillfällen i sommar då jag får unna mig, älskar denna glass!

NEW IN.

Idag var det jobb som vanligt såklart och sedan övningskörning med Conny! Och sen iväg med mamma på en shopping rajd vilket var att köpa lite saker som inte hunnit blivit köpta än och fixa lite grejer osv! Köpen blev - En partytopp,en supersöt bikini,ljusrosa skålar och skitläckra glas med flamingos på, - blommorna, och hyllan,gryta,skärbräda,dammsugare och har äntligen köpt en nytt bord då det andra var väldigt dåligt! Kommer bli superfint! Får hem det imorgon! Imorgon är härliga fredag här och jag ska vara med min pojk och sen ska jag ut på kvällen med Wodday och Lydia, hoppas på en toppen kväll som alla andra kvällar ute!
Men längtar som mest tills lördag! Puss!

Never let you go.

God eftermiddag på er! Jag har precis kommit hem från övningskörning som gick jättebra! Körde enda från olättfors till utanför min lägenhet och det var väldigt stort för mig hitills, så jag är väldigt stolt över mig själv!
Hur mår ni idag? - då de börjar närma sig helg igen! Jag längtar ju extra mycket såklart!
Nu ska jag planera middag och senare ikväll kommer Elin och umgås!

wanted outfit!


I'm not afraid to show it.

Hej Hej! Jag har precis duschat och gjort mig kvällsfräsh! Direkt efter jobbet åkte jag hem och kasta på mig träningskläder och gick till min syster för att ta med Alice på min långpromenad! Att gå med vagn är jobbigare än ni tror må jag säga.. helt slut,vilken skillnad mot för att gå fritt utan! Sen har jag och mami ätit kina mat och nu väntar jag på kärlek över atlanten som börjar kl 9. Imorgon blir det övningskörning sen träffa Elin!
Hörs senare!

Ride in a fast car.

Men vad man längtar tills att man kan gå runt såhär bah i shorts oh t-shirt , underbart, inte långt kvar endå!
Nu ska jag börja röra mig ut mot bussen för jobb sen får vi se vad resten av dagen bjuder på!

The stars are burning out.

Underbar 'inrednings'/ inspro.♡

Måndag morgon,

God morgon! Idag är det jobb som gäller! Tar mig en långpromenad dit! Idag är det tvättning som gäller och möte med mamma,och även god middag hos mormor och morfar! Men nu lär jag börja gå! Puss!

PRESENTS FROM L.A

Den efterlängtade VS bikinin är äntligen hos mig,lycka! Och lite bodysplash,nagellack,skor osv!
LOVELY! ♡

Just a little bit to late.

Hallå! Slutligen hemma efter en underbar helg som vanligt när jag är med mannen! Det har ätits god mat,övningskörts,felix har fixat och donat med bilen, myst och kikat på stan lite! / Idag tog vi en runda till stan då Felix hade lite ärenden på en vårjacka vilket blev en vårväst och en jättefin tröja! Sen har jag nu precis kommit hem från min mor som kommit hem från L.A med en maaaassa shopping! Hur lika härligt är vell det varje gång?
Låg en massa högar till varje person med grejer när jag kom in till henne och mitt får ni se snart! Det är så bra att man har en mamma som är galen i att resa och gör det väldigt ofta så kan man beställa saker! yey! Imorgon är det måndag och ny start på veckan och jag hoppas den här veckan går fort så jag får helg snart igen! längtar tills den kommande underbara helgen! Har även imorgon körning med körskola för första gången, spännande!
Hoppas ni haft en bra helg!

I'm a soldier.

 
Jag älskar techno musik och dunk.
Jag blir jätte arg när folk säger att dom är fattiga men endå springer och köper dyr lunch ute och äter lunch ute varje gång, istället för matlåda hemifrån, vilket du sparar in HUR MYCKET som helst på.
Bland det bästa och underbaraste jag gjort i livet är att snorkla i klart vatten.
Jag älskar när jag och Felix håller om varandra och ligger i sked.
Jag hatar att jag har stora fötter.
Hatar golvet och golvet i duscharna på badhus.
Älskar all Disney.
Får min första egna lön snart!
Tycker det är otroligt vackert med graviditet.
ÄÄÄLSKAR filmen spirit.
Får ibland rysningar av folks tragiska uppdateringar / statusar på facebook.
 

WANTED OUFIT!


So welcome everybody,

God dag på er! Kommit hem precis från övningskörning med Conny, vilket även gick bra idag! Tycker det är väldigt roligt att köra och det gör det hela mycket lättare! Körde i åbyggeby och Oslättfors! Nu väntar jag på att ta bussen som felix är på från stan,då han vart och övningskört med körskola - Vilket jag ska göra med körskola också första gången på måndag! Fredagen är äntligen här som sagt och imorgon är det en vecka kvar tills 3 år med Felix!
Jag ska bara mysa med min pojke hela helgen! Hoppas ni får en bra helg ni också!

So goodbye, please don't cry.

Min syster har precis gått då vi har gjort lite middag tillsammans och åt faktiskt på balkongen då det inte alls var kallt bara en massa blåst ute så fönstrerna skallra som bara den! Innan det var jag och övningskörde vilket gick bra! Nu fixa med lite skönhets grejer och kika DH , imorgon äntligen fredag!

KVÄLLS TOPPAR.

Bikbok,H&M,Veromoda. 
Snygga kvälls/fest toppar tycker jag! Skulle vilja hänga in alla i garderoben!
Får se om jag tar mig en titt och provar någon sen!
 

Light pink.

 
Nu närmar det verkligen sig maj vilket betyder för sommar, underbart. Men vad jag vill säga är att till sommaren kommer jag ha lite ljusrosa detaljer i min lilla lägenhet! Tycker det är en fin ljus sommarfärg som kan färgklicka upp det lite i mitt hem till sommaren! Ser verkligen fram emot att köpa något fint i rosa att inreda med!

On the beach.

Hej! Har jobbat som vanligt idag och sen bara träffat martina och tagit en PW med henne, Sen ätit lite mat bara och nu blir det en lugn kväll med DH avsnitt ..är inne på sista säsongen så jag får ta och titta klart på de snart så man inte är så fäst längre! Imorgon är det jobb som gäller sen övningskörning på det!
Samma på fredag och sen äntligen helg! Som jag längtat!

fALL IN LOVE WITH YOU FIRST.

Nu lång promenad med min vän Martina!

Just give me a reason.

 
Godkväll! Har kommit hem från min syster där jag åt middag och umgicks lite med henne,bakade även kakor med godis i, men självklart höll jag mig från att ta.. frestande och hårt! Nu väntas det nya programmet kärlek över atlanten, det är premiär och jag känner för att följa det! Dom verkar vara en hel del i San Fransisco där jag har vart och jag verkligen är sugen på och vill besöka i mitt liv igen! Verkligen mysigt där, - och att bara sett golden gate bron var fantastiskt.. otroligt fin är den och speciellt att ha åkt över den!
Därför känner jag lite mer för det här programmet för att se och att blicka tillbaka!

Håll tillbaka.

Godmorgon! Jobb på pq nu som vanligt sen ta mig hem sen gå till Elin för att vara med henne!
Vi hörs senare idag!

WANTED OUTFIT.


New in.

Mitt fina nya linne! Älskar hur det ser ut där nere! Love it,♡

When we having fun.

Hej på er! Måndagen lider mot sitt slut vilket är skönt..Jag har precis kommit hem från Valbo som jag tog mig ut till vilket var väldigt tråkigt, bara för att köpa ett fint linne som inte fanns på butik i stan så då fick jag färda mig dit och jag är jätte nöjd! Typiskt mig - linne, och ni ska strax få se det! Nu väntar jag iallfall på min pöjk som kommer snart och umgås lite innan hans träning och min övningskörning, - Vi hörs senare!

She comes and goes.

Godkväll! Mitt besök gick alldeles precis då vi har umgåtts och pratat och haft oss och tittat på film + ätit lite varma mackor! Jättemysigt och gott! Sen kom även Madde men nu har dom åkt för att de skulle på fest men tyvärr blir det inget för mig den här helgen pga ingen hundvakt! Men stannar lika bra hemma och myser i min mysdress bara Fuji och jag! Imorgon tror jag nog att jag tar mig till mannen min för att avsluta helgen där!
Finns inget bättre slut på helgen än att vara med honom!♥

Saturday,

Hej readers! Kommit in efter en långpromenad/spring tur i ovädret! visst var det hurtigt? jag tvingade mig ut och nu sitter jag i min sköna soffa och njuter av att jag vart ute och jobbat med målet! Vädret är endå ganska mysigt! Nu kl 4 kommer mina vänninor och då blir det bara film mys och varma mackor! Hörs senare!

L.C

True shit,

Inspo - Vit inredning ♡


L.A,Vegas in the end of the day.

God morgon! Fredagen är här igen och hälsar på och idag ska jag träffa min kära vän martina senare! Får se vad vi hittar på! Men innan de har jag ett uppdrag att göra i min mors lägenhet! Just nu är hon i L.A och njuter och roar sig och när hon kommer hem har hon mina beställda VS grejer och VS bikini med sig! Underbart!
Ni får ha en bra dag och början på helg! Vi hör senare!
 

wanted outfit!


to look forward to

Har lite att se fram emot! yey

Behöva lista.


Nobody sees, nobody knows.

Hello! Dagen har både vart bra och dålig idag måste jag vell säga! Vill bara att dagarna ska gå in i slutet av april nu och i början på maj så något kul händer!! Nejdå..
ska faktiskt ta och njuta av varje dag! Just nu myser jag som vanligt med DH.
Imorgon blir det jobb som vanligt och sedan övningskörning,dona med städning,invänta Felix!

Onsdag.

Nu ut på en långis med systrami!

Måndag den 8 April.

Långpromenad,tvättat,övningskört avklarat! Imorgon är det jobb som gäller! Sen får vi se vad dagen bjuder på!
Nu i dagarna som går här i april kommer jag bara längta och se fram emot felix och min 3 års dag senare i april! Helt otroligt,kan inte tänka mig ett liv utan han alls! Vi hörs imorgon!

TILL FESTEN!


@Nylenjulia

Hörrni läsare! Ta och följ mig på Instagram - Nylenjulia.

Human nature.

/ Lite bilder sen helgen osv,
Hej på er! Hur mår ni efter helgen och lovet? Jag har haft det väldigt bra då jag vart på krogen med vänner och hade en väldigt bra kväll där med dom + firat felixs kusin,samt myst som vanligt och hängt med på övningskörningar med Felix,han är så duktig! Under lovet har jag fått unna mig lite götta som ni vet, men nu kör jag igen! Inte ett enda onyttigt korn ska ätas! Känns skönt! Häng på ni också! Vill ni veta exakt hur jag gör så fråga! Imorgon väntas långpromenad,avkoppling,tvätta och lite hemmaspa! Hoppas ni haft en bra lov!

New in.

Fick med mig lite shopping sisådära hem och jag älskar sjalen,
hur fint som helst tills våren nu till vårjackan och sommaren sen!

It's gonna be a good night.

Gokväll! Haft en bra dag i härligt väder! Började med att åka till stan för att göra lite ärenden och köpte även en tröja och en fin blommig sjal! Visar bild sen! Sen färdades jag till Felix där vi pluggade körteori,mös,åt på hillerian och övningskörde och nu slutligen är jag hemma och om en kvart kommer mina vänninor hit för lite för partaj då vi senare ska på krogen, Blir nog en bra kväll! Sen väntas mys med hjärtat sista dagarna på lovet!

You will find infinity.

Tycker inte H&M har fått in speciellt fina bikinis än men dom har är nog
dom jag skulle kunna tänka mig av dom som finns i alla fall, Alltid härligt att ha lite olika bikinis!  / H&M .

so call me maybe.

Idag har det vart en bra dag hitills ska jag tala om för er läsare! Jag har vart och skrivit på papprerna för mitt nya jobb, det går bra nu vava! Sen har vi vart och haft lite möte på min blivande körskola och med min körlärare om hur vi ska göra med min kamp med körkortet,köpte även böcker så nu blir det pluggning varje kväll! Sen åkte jag och mor vidare till nästa stopp för att storhandla och nu är det tvättning som gäller!

Beautiful creatures

Daily inspo, by me / weheartit

I love to be with you ♡

Godlunch! Felix har nyss åkt iväg på övningskörningslektion, han är väldigt nära körkort nu! Jättekul!
Mina planer för dagen är möte på arbetsförmedlingen och skriva på en del papper för mitt jobb! Sen storhandla,och tvätta och lite sisådär. Det är super fint väder igen och det är underbart! Imorgon blir det nog krogen med några vänninor sen myshelg med bästa! Ha en fin dag i finvädret , va ute och njut!

ONsdag.

God dag readers! Idag har jag och Felix vart en stund på stan för en liten fika som vi unnade oss, vilket var mysigt och gott! Nu myser vi med DH och god middag väntas och senare förhoppningsvis övningskörning!
Have a good night!
 

If I lose myself tonight.

God mat,fina vänner och en helt enkel kväll på helt enkelt! Jätte trevligt då vi efter det tog en sväng till mingel och bar. Nu väntar jag på besök från Felix och det blir lika underbart som vanligt.

Today's.

Hej på er! Kvällens planer är middag med mina girls på någon resturang, mys sisådära,
Sen hem till mitt hem och mannen min! Puss!

WANTED OUTFIT!


i want to see a beautiful sunset.


Baby you light up my world.

Hallojsan! Ny månad och april är min och Felix månad eftersom vi har 3 år senare i April! Det är ganska länge det må jag vell endå säga! Idag har jag vart en runda på stan och köpt silver schampoo och lite mer slingningsfärg, Sen har jag storstädat min lya och sen bara myst och solat lite ute på balkongen, hur skönt som helst faktiskt! Denna vecka är det lov och då hoppas jag på lite mer övningskörning osv! Ska nu senare mysa med en massa avsnitt av DH! -
Ha en bra vecka!

RSS 2.0