vad ska du vara på halloween?

Riktiga halloween är nu på torsdag men folk och krogar brukar ha fester nu i helgen och veckan och veckan som var före den här och veckan efter den här! När ska ni fira, och ska ni fira?
Glöm inte våran hemsida eller butik på söder! PARTY QUEEN. www.partyqueen.se

tisdagen den 29 oktober

Kommit hem nyss och nu ska jag bara som vanligt slappa eftersom man är ganska så trött, blir fullt med jobb hela veckan! Nu ska jag duscha sen slå på någon film! Ha de så bra!

god morgon

Goodmorgning!

åhlens

Dom här julkulorna från åhlens skulle mer än gärna få hänga i min gran ♥

top of the world

Godkväll! Jag har haft en bra helg med jobb och mys på Church street IGEN med min kära, vi älskar det, jovars!
Har även varit på en shoppingrunda på IKEA,och rusta i helgen då jag införskaffade mig julsaker till min lägenhet! Jääättekul! Ska bli såå mysigt att pynta sen!
Idag har en ny vecka startat och har jobbat och sedan myst med tacos hos mami! Vi får se vad denna vecka bjuder på senare.. ska nog på bio med min kära vän Martina! Vi hörs sen!

BEKÄNNELSER


Jag ÄLSKAR JULEN.
 
Min syster kommer hem till jul och då var de mer än ett år jag träffade henne.
 
Mina största drömmar är att flyga helikopter över en regnskog, åka till Afrika, åka hundspann,
och åka till New York igen med Felix denna gång.
 
Varje gång nästan - innan jag och Felix ska sova masserar vi varandra. WE LOVE IT.
 
Jag har varit blond i ett halv år. Jag trivs.
 
Jag hade gärna varit kortare om jag kunde välja.

nothing scare's me anymore

Hej! Nu myser jag hemma efter en lång dag och det blir det imorgon med och det är ganska spännande just nu!
Iallfall så hämtade jag ut mina biljetter till hunger games night ikväll och det känns toppen och längtar ihjäl mig!
Har precis duschat och tittar nu på lyxfällan men sen blire några avsnitt av family guy!

nytt till jul

Var på lite besök hos min mor idag och då fick jag dom här fina julgrejerna! Har inga basjul grejer än som är eget eftersom jag inte bott själv förr så nu ska det börjas köpas! Tack så jätte mycket,
2 fina djur kulor.. i min gran vill jag ha temat djur..
Min syster har ju värdens finaste gran kan jag lova på julen, en Disney gran fuuuuull med Disney kulor av alla dessa Disney figurer! Och god jul bokstäver och en välbehövlig julgransbelysning!
Vad mysig min lilla etta kommer vara i jul!

the hunger games night

Nu har jag lite pirr att se fram emot, Har bokat att gå på hunger games night med Felix 19 november vilket betyder att man får se båda filmerna den kvällen och den nya släpps vid midnatt,
mysig aktivitet som vi har då senare i november. PREMIÄR!

halloween dräkter

Godkväll! Ikväll är jag helt slut igen efter att ha jobbat hårt.. mycket med halloween nu! Som ni ser uppe har jag provat lite olika halloween kostymer vilket också kan vara roligt för er att se vad vi har för något! Tycker vi har en hel del roliga dräkter. Här har ni lite tips i alla fall som sagt!
Ska åka och hämta min kära älskling nu sen bara mysa, imorgon väntas en lång dag med jobb igen och samma på fredag men ser fram emot helgen då jag nog kanske ska komma iväg och handla lite jul
inredning och äta Church street .. som vanligt ;) Hörs senare!

today's wanted

vill ha nudå bah, / H&M

work

Idag har man jobbat på bra på jobbet, trött men detta är bara början.

frozen yoghurt

Detta kan vara bland det bästa som finns, Frozen yoghurt.
Vill bara åka till USA och äta detta varje dag.

måndagen den 21 oktober.

Hej! Jobbat länge idag och är ganska så slut men nu är man människa igen efter en vaaarm dusch och lite soffmys! Använde lite linser idag på jobbet eftersom det är halloween, blåa med stjärnor i men dom syns inte så bra, plus när pillen i ögat blir liten syns mitt eget öga. I veckan blir det i alla fall mycket jobb så får vi se vad som händer mer!
Nu blire ensam mammmaaa. Hörs!

Mami's birthday

Hej! Kom nyss hem från att ha hämtat Felix och tidigare har vi firat mamma hos min syster Martina med tacos och tårta! Jättemysigt och trevligt! Nu är det slut på denna helg och jag längtar redan tills nästa pga då vill jag få julsaker köpta tills juletiderna kommer! PIRR ye. Nu ska vi mysa med solsidan lite i efterhand! Hörs imorgon!

new in

Min nya älskade stövlar, huuuur snygga som helst, guda mig alltså.
Kom ett sms idag om att dom kommit till posten, HAPPY FRIDAY!

fråga angående körkort osv.

Snacka om myser här hemma, senare ikväll ska jag åka och hämta mamma, sen bara hänga framför tvn resten av kvällen! Imorgon är det FREDAG, yey . det alla älskar.. och jag ska vara med Felix och vi får se vad vi hittar på.. antar bara en myskväll hemma med någon god mat sisådär!
Fråga - Hur pluggade du till ditt körkort?
 
Svar - Eftersom jag inte hade någon alls möjlighet till att klara av ett riktigt prov som alla andra gör så gjorde jag ett muntligt, och det gjorde jag för att jag inte klarar av ett annat och har det inte alls lika lätt som andra. Men till frågan då.. hur pluggade jag? jo för att jag skulle få göra detta muntliga prov lärde man även plugga på ett visst sätt och det var att ha muntliga teori lektioner med en lärare och det hade jag! En jätteduktig lärare som har hand om sånna som 'jag' som har det lite svårare. På en muntlig lektion gick hon och jag igenom körkortsboken tillsammans men muntligt ihop och hon SKREV ner allt jag inte kunde på papper, till slut hade jag ju en massor av papper jag hade att plugga på , och det var dom jag pluggade på. Papprerna hade hon skrivit skriftligt ner till mig varje lektion vi hade. Men dom som vill ,får bara inte göra ett muntlig bara sådär utan man ska ha massa papper och ha svårt för sig osv och ansöka om man får göra ett sådant, så en hel del krångel är det innan. Så med dom här lektionerna jag hade med henne plus att möjligheten fanns till ett muntligt prov gjorde så jag klarade allt som hade med provet att göra!

om du visste vad det var

Är så sugen på nya uggs, älskar uggs, så mysiga och sköna! Jag gillar mest de mörkbruna och den glittriga! Skulle de bli några skulle de nog bli mörkbruna i år!

i like autumn

 

nyfrissad

Hej! Kom hem nyss från jobbet och ska snart åka och hämta min älskade.
Idag har jag vart hos frissan som ni ser! Såå skönt! fräsht! Lyx! Blir bara mys ikväll som vanligt och snart är det helg igen! tiden går så fort ..Ha en bra kväll!

new york inspo

 

OM MIG


Hatar provrummen i dom flesta affärer. Jättelåga dörrar så man står
med typ halva överdelen av kroppen så folk ser.
 
Jag luktar på nästan allt, tex nya böcker, luktar sååå gott!
 
Jag älskar min iphone.
 
Inga skräckfilmer skrämmer mig.
 
Jag älskar DJUR OCH NATUR OCH VARGAR.
 
Jag hade gärna varit kortare om jag fick välja.
 
Jag är en person som planerar i tid.
 

måndagen den 14 oktober

Idag blev det en promenad till jobbet, och sedan har jag jobbat. Sedan har jag kommit hem och haft tvättstugan och käkat aborre hos mormor och morfar vilket var huuuur gott som helst! Ni kan ju tänka er.. ;)
Ikväll blir det bara mys framför tvn med Ensam mamma söker och bara borra! Imorgon jobb till 6 sedan hem och träffa min kära vän Martina och ta en promenad med henne! Vi hörs imorgon!

klar med skänken

 
Hej! Nu har min duktiga Felix byggt klart denna till mig och det är inte lätt ska jag säga! Jag är så nöjd och den tomma ytan i min lägenhet är äntligen lite fylld, vet dock inte alls vad jag ska ha i den men det kommer något tillslut! Den är så fin och verkligen bra förvaring! Happy!

sunday night

Ganska så bra text, äeh
Godkväll! Helgen lider mot sitt slut som vanligt och jag har haft en helt okej helg. Har hängt med Felix och bara myst och han har byggt ihop en ny bänk till mig, sååå duktig! Jag är jättenöjd och ni ska få se sen! Ny vecka väntas och ska tvätta imorgon, låter vell väldigt spännande va? och senare i veckan ska jag nog träffa lite vänner. På onsdag har jag även frissantid! UNDERBART att få bli lite snygg i håret igen! Hoppas ni får en bra start på veckan!

baby i going down

Haha rolig app jag brukar roa mig med!
Godkväll! Kom hem från jobbet ganska nyss och är ganska trött faktiskt.. har inte fått fredags känslan idag faktiskt hmm.. Iallfall så sitter jag med Fuji och myser i soffan och vi ska bara vara hemma och mysa vid idol ikväll! Ska hämta mamma senare ikväll också.. nu agerar man minsann chaufför! Jag köpte min skänk/bänk igår och jag och Felix fick ihop lite lådor igår men imorgon ska vi fortsätta,och ni ska sen få se!
Ska även jobba imorgon så fullt upp - Ha en bra kväll!

Daily inspo interior

 

torsdagen den 10 oktober

God eftermiddag! Jobbar som vanligt och slutar 6, och ska då iväg med Felix till Valbo för att kika på en bänk jag vill ha till min lya så vi får se om jag hittar någon! Sen blir det bara mys för resten av kvällen!
Hörs senare!

hämtat ut körkortet..

Åh va underbart det var att hämta ut detta, vilken lycka och pirr! Allt är gjort och liksom avklarat, otroligt skönt!
Läcker bild va? när bilden togs trodde man inte direkt att man skulle klara provet på första! king

new in

Godkväll! Kom nyss hem från Valbo då jag tog mig en tripp dit för att kika och fixa lite ärenden, hem fick jag med mig denna underbara blus från bondelid tror jag,samt lite sminkgrejer och strumpor, lite nödvändig shopping helt enkelt. Var även och tittade runt på byråer/ bänkar .. måste ha en då jag har en tom yta i min lya så jag vill ha en sådan! Får se om jag åker och köper någon i helgen eller så! Nu ska jag bara mysa framför tvn!
Imorgon ska jag nog träffa gabriella en sväng och jobba såklart, ha en bra kväll!

today's wanted


Mycket fint från ellos,

nyc

Gud vad jag saknar New York så mycket, älskade stad jag kommer tillbaka!
Vad grym och underbar resa detta var!

new in

I fredags då jag tog körkort fick jag en hel del pengar , och jag har sååå länge velat haft en leopard resväska, så det är roligt att resa 'snyggt' och hitta den lätt på bandet osv. Så jag köpte den! Jag är så fruktansvärt nöjd! Nu längtar jag bara tills nästa gång jag ska resa! / Accent - 1795;

körkorts fråga

fråga - Vad fick du på testet? Hur fick du köra upp? Vad fick du göra?:)
 
svar - Om du menar på teoriprovet så fick jag 57 och man ska 52 rätt för att klara det av 65.
På uppkörningen fick jag åka lite mot högskolan och igenom där och hålla koll på 30 skyltarna där osv,sen åka lite mot E4 stockholm,sedan lite i andersberg för att backa lite runt hörn och mot centrum sedan igen.
 
Detta klarade jag galant och fick väääldigt bra betyg vilket är suuuperroligt! Nu har jag körkort och vilken lycka det  är! Detta trodde jag aldrig! Nu väntas bara att jag får hämta ut körkortet någon gång i veckan! 
Vilken underbar helg och 'körkorts' dag jag haft med en massa firning och middag på church street med familjen och massa fina presenter! 

KÖRTKORT!!

Hej! Tänkte bäretta att jag har tagit körkort idag och är huuuuur överlycklig som helst!
I måndags hade jag prov och idag avslutade jag med en uppkörning tidigt imorse vilket jag klarade.. sjukt! + Fick ingen dålig komplimang heller av uppkörnings snubben - du är den bästa eleven jag sett köra upp. yey.
Äntligen köööörkort! Detta tog mig 7 månader att övningsköra och lära mig allt och allt har varit jätte roligt verkligen och den här korta tiden för mig trodde vi aldrig på men - ett mirakel skedde verkligen! Så glad!
Nu blir det firning på Church street med min underbara familj och tack till alla som hjälp mig med mitt körkort!

3 oktober

 
 
Hej! Guuud vad jag gäärna skulle ha denna outfit!
Haft en bra dag? Jag har haft ganska mycket tankar och mycket i huvudet idag och jobbat till kl 6 och sedan övningskört! Imorgon är de fredag igen och de är helg igen, underbart. Det behöver jag.
Hoppas ni får en bra fredag och en bra helg!

new in

Godkväll! Idag blev det lite shopping efter jobbet! En vinterjacka som behövdes köpas detta år pga behövde en varmare, och jag är jättenöjd över denna enkla everst jackan, billig och funkar helt okej! Sen Köpte jag även denna orange skönhet till väska.. väskan säger mig höst i färgen såklart - orange! Underbar!
Efter denna månad ska jag börja spara så mycket pengar, vilket jag redan gör men ännu mer ska jag spara så jag kan resa! Det är ett sådant otroligt lyx att ha ett heltids jobb så det är inte sant..
dom som har jobb och klagar blir jag galen på! haha. Jag säger bara - SPARHÖST!

RSS 2.0