BEKÄNNELSER

 
Det bästa ja vet är att sätta på mig mjukisbrallan och ta av bhn när jag kommit hem.
 
Jag saknar min pappa varenda dag fast han absolut inte är värd det.
 
Jag älskar att gråta till film och verkligen känna av känslan till filmen.
 
Jag kommer nog aldrig bli en kaffedrickare.
 
När föreldrar halvhånar sina barn eller får dom att låta dumma blir jag galen. Liksom vad håller du som vuxen på med? Blir förbannad på sånt,sett många
 sånna situationer i mitt liv.
 
Jag älskar verkligen repliker i vissa filmer och kan dom totalt utan till vissa.

åter igen satt man där

Åter ikväll satt man här då på churtan där ikväll med min käre mor,Martina och Johanna! Vi kände för att lyxa till det på måndagen sisådär. Vilkte lyx, mmmmm..
Börjar bli lite halft sjuk igen..så otroligt trökigt och jobbigt. Vill bara träna träna träna nu inför målet och drömmen. Sitter och väntar på min kära Felix som kommer hit om ett tag som jag inte träffat på ett bra tag, LYCKAN att få somna bredvid varandra,vilket inte är något stort alls för vissa men för mig är det de bästa jag får göra♥ Ny vecka och imorgon är de första April, bli inte lurade! Hörs senare!

GLASSNYHETER 2014


Detta är några av årets nya glassar, kul va? Tycker vissa som ( Taco glassen ser extremt roligt ut ) kommer absolut testas nån gång. Den tredje glassen på bilden kallas tydligen penisglassen eftersom den liknar en sådan, haha! Magnum champagne låter också väldigt intressant! Kul! Låt er glass vår/sommar börja!
Har för ett tag sen kommit hem från en mils promenad med Martina i detta underbara väder, var så otroligt härligt! Nu är både mina ben och Fujis ben möra och ska vilas och tat lugnt hela dagen och kvällen!
Hörs senare!

good night

Fredagen är slut och det har varit en bra dag, underbart väder och härligt sällskap. Jobbade som vanligt, Gick sedan ner på stan för att äntligen köpa ett jack byx set, check! Som jag kommer använda då de är lite kallare och blåsigare ute! - Sen tog jag mig hem och gjorde föda och inväntade mina vänninor och med dom blev det spel hela kvällen, inte så ofta man gör det , så de var faktiskt riktigt kul! Nu ligger jag helt slut i sängen och ska sova och ladda upp för en mils promenad imorgon med min kära vän Martina! God natt!

wanted

Detta står på vill ha/ behöver / köpa listan ;)

daily inspo

Inspro för dagen,
Hej! Dagarna är ganska så likadana, men ye. Imorse gick jag till mor som hade kommit hem - Gick dit för alla var där ryktades det om på frukost då men jag åt inte pga fastadag, men mina systrar och mor satt och hade en mysig lyxig frukost, sen åkte vi och jobbade och sen har jag bara storhandlat och nu har jag landat i soffan och är helt slut efter denna dag, man blir lite grinig och frusen och trött när man har sina 5:2 dagar , men värt det såklart. Imorgon ska jag vara med lite vänner hos mig och bara umgås och i helgen inge planer än så länge,
bara chilla och träffa lite mer vänner och familj, Hörs senare!

money on my mind

God eftermiddag! Ska precis nu snart gå ut och träffa Gabriella och Sigge, roligt!
Kommit hem från jobbet nyss , har lidit med träningsvärk idag, ursh. Skulle vilja ligga i ett stekhett bad nu bara..
Idag har jag även hunnit med att boka frissa, underbart som vanligt, äeh! Inatt kommer min mor hem från semester och imorgon så drar min bror på semester.. ojoj, rena resfamiljen! Nu ska jag gå ut, vi hörs senare!

snyggt från bikok

Jag skulle älska att bära dessa plagg! Från bikbok,

pyssel

Äntligen har jag gjort min vimpel jag velat gjort länge, vad det hände grejer i mitt kök kan jag säga!
Så himla nöjd och så fint blev det! Färgklick i det hela! Älskar vimplar! Folk kanske tror att man har vimplar bara till kalas och liknande men absolut inte, går att använda jämt!

Pyssel

Pysslat lite. Lite senare ska ni få se!

Söndag..

Godkväll! Denna helg skulle jag kalla ha varit lite halvjobbig, har inte ens ord.
Kan bara säga utan denna man på bilderna hade ingenting gått. crazy. Haft en bra söndag iallfall som vart väldigt mysig då vi satt och tänkte på vad vi skulle kunna göra som en liten aktivitet, så vi åkte ut till Eskön och myste där med en promenad i Naturstigen! Vädret var väldigt fint en viss del av dagen! Nu ska vi äta mat sen ska vi bara mysa hela kvällen vilket jag älskar att göra, Felix ska nog även åka till en kompis och titta en stund på el classico men kommer tillbaka sen!♥ Då söndagarna avslutas som bäst..
Hörs senare!

lördagen den 22 mars

God morgon! Vi är i slutet av mars och snart är det april, min och felix månad, hela 4 år snart♥
Jag har helg och vaknat upp till fint väder. Idag fyller min mormor hela 75 år och hon och min morfar och mamma är i gran canaria och firar just nu! Hela 75 år, underbart!  Nu ska ja njuta av fint väder och helg! Hörs senare!

värdens bästa skådespelare!

Denna skådespelare, är helt fantastiskt!♥

VS

Snart åker min käre bror till USA och då får han eller min syster uppdraget att äntligen köpa Yoga Pants åt mig!
Kärlek för denna byxa, träna i, slappa i , använda vardagligt, alltså hur underbara som helst! Finns hur många mönster och grejer som helst! Fruktansvärt sköna! PIRR!

keep holding on

Hej! Min tredje vecka med 5:2 är snart över, och ska bli härligt att köra på med fjärde veckan nästa vecka, går väldigt bra. Idag har jag jobbat sen åkt hem och bytt om och tagit en lång springrunda i plasket och regnet, men som om att det får hindra än? Nej det kan de absolut inte göra när man har mål framför sig! Kom sedan hem och städade och duschade och nu sitter ögonbrynsfärgen i och ansiktsmasken ska på! Och snart ska jag bara borra ner mig till en film! Imorgon ska jag äntligen igen vara med min kärlek. Hörs senare!

inspiration

Galet snygg och inspirerande INSPO,

nytt litet jobb och ny vecka!

Hej! Ny vecka , nya tag! Idag har vart en bra dag, Men även vart lite dåliga nyheter på annat plan osv, tråkigt.
Men den goda nyheten är att ja skaffat mig ett litet extra jobb vilket bara är att rasta en liten mops, känns jätte kul och spännande, både min hobby att promenera och vara med djur så de är perfekt, kommer gå med den goingen på morgonarna! Denna vecka blir fullt med jobb samt träffa nån kompis sisådär, hörs senare!

förändring!

Vilken förändring alltså! Biggest Loser,

14

God morgon fredag! Så var vi här igen, Ska alldeles strax åka till jobbet och ikväll ska jag äta på churtan med min syster, blir mysigt! Dagens pirr! I helgen ska de tränas lite samt vara med Felix,
nu ska jag väcka han! hörs senare!

fint från sheinside

Jättefina sommriga grejer till sommaren på www.sheinside.com. Är sååå sugen på att beställa kjolen!

onsdagen den 12 mars

Ljuvlig inredning va?
Idag har jag som vanligt jobbat sen tagit en promenad till Gabriella och hängt lite med henne och hundarna, sen gick jag en stund och hälsa på grabben min. Min kärlek för den mannen blir större för varje dag.Vilken lycka de är att få vara med honom! Imorgon väntas en lugn dag med jobb! Hoppas på en strålande sol som kikar in i lägenheten imorgon på morgonen! Hörs senare!

throwback?

Oj va kul det är att titta på gamla bilder! Enjoy! Se så smaal jag var på en av bilderna, dit är jag påväg! Samt vilket fint mörkt hår jag hade! Piercingtiden, Dikten vi fick av vår gamla lärare som jag älskade. OSV.

sommar vare här ja

Men kan ni se vad långt hår ja hade? ojoj, Lite man längtar tills att få klämma på sa dom dära snygga shortsen igen! äeh, nu behöver man de där! Slutade halv 4 idag och kom hem och bytte om för en långpromenad med min kära vän Martina! Åkte sedan till Valbo för lite shopping och nu ska jag skriva dagbok!
Tänka sig att ja har börjat med det igen!

bekännelser

 
Jag älskar julmat, midsommarmat och påskmat!
 
Jag älskar solrosfrön.
 
Jag är en väldigt ärlig person.
 
I höst kommer jag göra något som kommer förändra hela mitt liv.
 
Jag älskar tulplaner och rosor.
 
Jag har turen att inte vara allergisk mot något.
 
En av sakerna på min göra lista innan jag dör är - Se norrsken!

next bikini

Nån av dom här bikinisarna kommer bli min nästa, förmodligen den rosa eller turkosa. De ska jag unna mig i sommar/ slutet av sommaren - Varför då? Jo för då kommer en stor grej ske. Dom är verkligen så fina! Längtar verkligen tills ja får sätta på mig den då kanske i Thailand? man vet då aldrig ;)

like

 

a little bit fun

Ikväll kl 21.30 på 4an är det filmen - En gång i Phuket! Vilket är en oootroligt rolig film måste jag säga! Otroligt härliga miljöer samt en himlaaa rolig film! Men till saken som jag tänkte bäretta om var att precis på hotellet dom är på i filmen är hotellet jag varit på 2 ggr, faktiskt lite roligt! Därför är det extra kul att se den här filmen om igen när man får en åter tillbakablick till detta paradis! Bilden i mitten av bilderna ovanför så ser ni en liten gräsmatta, precis i filmen kommer huvudpersonen och Anja stå och prata!

lördag

Godkväll! Idag har jag och Felix bara chillat hos honom tills vi för ett tag sen kom hitt till mig för att se Arsenal match, Då min pojkvän är MYCKET intresserad av fotboll. Ikväll är våra planer är att snart ta bussen in till stan för att äta på buddys och sedan gå på bio kl 9, vi ska på tillbaka till bromma, hoppas på att den blir rolig, har så mycket pengar i bio present kort och jag har inte tyckt det funnits några speciellt bra filmer att gå på men nu får vi se då! Imorgon ska jag nog ta mig till stan en kort sväng för lite ärenden! Hoppas ni har en bra helg!

RSS 2.0