new in

Idag blev det lite fredags shopping vilket är underbart och pirr! Blev orange handdukar nu tills hösten! Så fint!
Och en uuuunderbart söt blus , marinblå på riktigt,
syns inte så mycket. Den jag la upp på bild för nått inlägg sedan!
Jättenöjd! Nu ska jag städa lite sen börja göra lite mat och sen kommer brudarna hit senare ikväll!
Hoppas på en bra kväll! Hörs senare!

friday tomorrow

Här var man bra allt mörkhårig! och korthårig dock :)
Idag har jag jobbat och haft körlektion, gick hur bra som helst. Kom sedan hem och övningskörde med mamma och handlade lite inför imorgon då jag ska ha lite brudar här hemma innan vi drar på kroga,
nu ska jag sova snart , puss!

Matthew McConaughey's filmer

'
 
 
 Denna nedanför är en ny film som kommer ut på bio om ett tag!!
 Matthew McConaughey är en av mina favorit skådespelare, han är såå oooootroligt bra och har gjort så grymma filmer! Här rekomenderar jag några av hans filmer! Vilken är min favorit? går knappast att välja men skulle nog säga - The ghost of girlfriends past! åh han är så grym. Längar tills han nya kommer ut på bio!

4 snygga

4 snygga från Lindex.

answer and outfit

Något fruktansvärt snygg Outfit!
 fråga - Martina - åhh snygga skor! vart har du köpt dom ? :)
 
svar - på Intersport! mycket rea där nu! :)

och allt blir återfött

 

today

Hej! Kom alldeles nyss hem från jobbet och nu ska jag gå ut till bilen för att övningsköra. Sen ska jag hem och äta mat och mysa med idol! Så roligt nu i början! Btw så är de såhär då jag ser ut idag ;)

autumn

 
Detta är saker som absolut kommer finnas i min lilla lya i början på September!

the sun shines every day.

Godkväll! Precis ätit mat och ganska nyss kommit hem från Felix. Har haft en bra helg som började med Fredagen och fina rosor från Felix.. otroligt underbart. Sen en mysig tur till smörnäs på lördagen. Idag har det vart en lugn söndag med en springtur. Måste säga att är fint väder jämnt..
man kan inte annat än säga att denna sommar har vart väldigt fin!
Planer för denna vecka hitills är 2 körlektioner,övningsköra hemma och träffa Gabriella&Sigge!

look for today

 

new in

Halloj, kom nyss hem från att ha vart och storhandlat! Idag är det löning,Fredag och hur fint väder som helst!
Kan det bli bättre?
Som ni ser har jag unnat mig hur snygga skor som helst, ojoj ,pirr! Sen även en svart mysdress, fick bli den färgen nu till hösten! Tidigare idag har jag jobbat som sagt och nu ikväll står myskväll med Felix på schemat!
Sen får vi se vad vi mer hittar på ikväll och i helgen! Hörs senare!

so nice things

 

from me

Jag ÄLSKAR ballerina kakor
 
Jag brukar ta i - i duschen och sjunga.
 
Jag älskar fina mjukisdressar i olika färger.
 
Jag älskar att ha ljus tända, kan vara det mysigaste som finns, spec på hösten.
 
Jag och alla andra trodde det skulle ta flera år för mig att ta mitt körkort men i 6 månader snart har jag övningskört och är totalt redo för körkort redan nu! vilket vi aldrig trodde.
 
Det var 8 månader sen jag flyttade hemifrån.

satc

 

only time

Hej! Nyss kommit hem från jobb och en utbildningskontroll på körskolan vilket betyder man kör en körlektion med chefen och inte min vanliga körlärare, och hon bedömmer hur man kör och ser hur redo man är osv, hon tyckte allt var bra och att jag är redo osv, så kul! Nu om ett tag ska jag promenera till Hille och träffa gabriella och titta på Felixs match lite sisådär, sen hem och mysa med härliga tv program!
Imorgon jobb som den vanliga rutinen och sen får vi se vad som hits på!

Alla måsten klara

Godkväll! Äntligen hemma från att ha vart och gjort halkkörning i Söderhamn, jag själv tycker det var lite halvsvårt,otäckt och tråkigt,helt sjukt vad man förlorar kontrollen på bilen i halt väglag! Men så himla skönt att ha skiten gjord! ooooch vaaaaad jag är helt slut nu, Har huvudvärk och börjar jobba imorgon så ska väldigt snart lägga mig och de ska bli så skönt! Imorgon jobb som sagt och utbildningskontroll.. en väldigt viktigt körlektion.. bärettar kanske mer om det imorgon.. förmodligen! Hörs imorgon!

halkkörning

Imorgon är det min tur med halkbanan.. ska bli himla skönt och få det gjort! Känslan efter att man är klar med allting och bara behöver tänka på prov och uppkörning kommer kännas bra! Ska bli intressant, så vi får se hur det går till .. jag ska i alla fall göra min halka i Söderhamn och kommer hem imorgon kväll! Hörs imorgon!

nothing like L.A

I helgen har det mysts på Church Street IGEN, helt galet god mat, Bakat bullar och bara tittat på lite filmer,och idag har bara jag och Felix slappat efter min teori med lite balkong mys i solen med lite läskande smirnof.
Hoppas ni haft en bra helg för det har jag haft men nu är de liksom slut på det roliga och dags för jobb igen och ni börjar skolan förmodligen?.. och allt vad det är, men nu kör vi .. på onsdag börjar jag även helt med träningen igen och väldigt strängt ska det vara! Imorgon kommer jag vara upptagen och borta på en grej så bloggning kommer ni inte få förns imorgon kväll! Men nu ska det mysas här hemma med lite götta och lite spagrejs!
Hörs senare!

simply the best

Oh dear.

new in

Letade på hemsidan på en bild istället då jag inte orkade knäppa kort på min då den inte skulle bli bra på bild osv. Jättefin höstig mys ja vad ska man säga.. poncho/ ah jag vet inte.. underbar!
Älskar även den vinröda färgen! Blir perfekt till hösten och ruggiga dagar! Älskar volangerna på den!
299:-

time for some air

God dag! Nu ska jag ut på långpromenad/springa i det härliga vädret! Nog är det lite kallare allt pga att vi går mot september.. men njuter ihjäl mig av det fina vädret! Senare ska min syster komma hit för lite teori plugg med mig!
Ha en bra dag!

lyxshopping på ikea

Halloj! Sitter och myser i soffan med familjen kardashian, haha älskar det! Kom nyss hem från att ha övningskört till Valbo där jag och Martina även tog en runda och jag fick äntligen mina orange höstkuddar köpta! Hur fina som helst och ni kommer få bilder sen på lite höst inredning här hemma i mitt lilla hem! Tidigare idag har jag haft teori och inget annat speciellt mer,har kommit så otroligt långt med min körning och pluggning så det är inte klokt, jag är så redo,snart är det dags! Så nervös inför proven. Imorgon har jag inga planer.. vi får se!
Hörs senare!

hello from Fuji

Fuji say Hi

vi hör ihop

Underbara du.

I say hey, what's going on?

Godkväll! Idag har jag haft körlektion och sedan ikväll vart med Rebecca som åker till Alanya imorgon, så fick träffa henne lite innan hon åker, Fuji fick självklart leka med ludde också, vilket hon älskar! Nu har jag kommit hem och ska mysa med film! Imorgon är det teori som gäller sen ska jag och Fuji ut och motionera och övningsköra är planerna.. får se vad mer som sker! Har även som ni ser unnat mig nya sängkläder vilket JAG ÄLSKAR ATT GÖRA.. det är vardagslyx! Väldigt höstiga enligt mig men kunde inte låta bli att ta
upp dom men bara en gång innan hösten kikar in på riktigt får jag använda dom!
 

perfect

Perfekta höstoutfiten enligt mig,åh
 

ett drömresemål

Ett av mina drömresemål är bland annat älskade USA igen. men den här gången ta en rajd något liknande såhär -att först åka till L.A möta upp Petra och spendera några dagar där sen glida antingen mot Florida/Miami och se det! Och sen sist åka till Texas.. har varit en dröm länge att åka dit, väl där snackar vi om att åka till någon ranch och rida osv.Min tokiga familj vill dra ut och resa igen
och såhär skulle min dröm se ut att åka och att ta dom 3 ställena.
Så de får bli en sparhöst och sedan får vi se om jag kanske hänger med kanske april eller något, vore insane!

collage

 

Höst inredning

Jag ska snart ta mig ut på en shoppingrunda och handla inredningsgrejer till hösten, gud så mysigt! Jag ska ha en riktig höstfärg enligt mig själv - Orange, lite orange kuddar ,ljus, och filtar osv,kommer längta ihjäl mig tills jag får börja lägga upp det! Behöver ha lite färg nu! Men först får sommaren ha sin underbara tid!

körtkortsfirande

Min kära pojkvän har äntligen tagit körkort, jag är så otroligt stolt och han är så duktig! Igår vart det mycket firande och en underbar dag som avslutades på Church street såklart!

today's

 

tisdagen den 6 augusti

Godkväll! Har för en liten stund sen kommit hem och nyss ätit lite mat. Ikväll har jag och Fuji vart hos Gabriella och träffat henne och Sigge, hennes urgulliga lilla valp, så nu ska dom få lära känna varandra dom små liven!
Nu sitter jag ganska så slut i soffan samt Fuji med och ska nu bara mysa med American Pie som går på tv och sedan lite SATC, hoppas på en bra dag imorgon!
 

new in

Här är mina nya shorts, lite halvhöga, kommer användas mycket! galet snygga

can't get enough of summer

Hello läsare! Precis kommit in från balkongen då jag solade lite granna dårå, super skönt, och så himla underbart väder! Tidigt imorse har jag varit iväg på teori som vanligt som jag har i veckorna..
Imorgon har jag även körlektion och sedan ska jag nog äntligen träffa Gabriella och hennes lilla hund Sigge!
Anyways - Nu hade jag tänkt cykla ner och hämta ett paket på posten! Visar självklart lite senare var det var!
Ha en bra dag i solen!

inspoo

SUMMER INSPRO

en söndag morgon

God morgon! Såhär såg min och felix underbara frukost ut idag, lyxigt och onyttigt, något vi fick unna oss en gång i sommar, men annat blire resten av dan, planerna är att gå och vattna blommorna i mammas koloni nu, sedan gå promenera hem till Felix då vi ska ut och springa, sen blir det bara en lugn kväll. Var ner på stadsfesten en kortis igår, mös lite på hjälmen. Vi hörs imorgon!

satc

I love

Today's

God morgon! Sitter redo för jobb nu i några timmar och sen hem en stund käka något och sen ner på stadsfesten med Felix för att ta någon runda och sen sätta oss förmodligen på hjälmen.. kommer bli hur fin och mysig kväll som helst.. och hur VARM SOM helst! puh.. Hoppas ni har en bra och fin dag idag
 

purple details


Ryyyyysning va snygg outfit, dearman.

flickorna på tv2

God morgon! Redo för en ny jobbdag, och vilket underbart väder det är idag och det ska även bli det imorgon! Höga grader tror jag det blir! Slutar 6 och då ska jag bara hem till mig där min älskade Felix är och då ska vi bara äta och mysa med godmat, sen ska vi nog ta oss ner på stadsfesten eller äta ute eller så imorgon,
ska bli så mysigt! Nu ska jag åka, hörs senare!

I did'nt know that I was lost.

Hello, jobbar för fullt på PQ under stadsfesten jag, det verkar ju sisådära.. ganska likt cityfesten men lite mindre men trevligt endå! Idag före jobbet har jag haft teori, senare idag ska jag nog ta mig ut på en promenad och plugga lite bara! Här var jag väldigt nyblonderad och snygg i håret, snart blir det igen, 9 augusti! längtar!
 Hörs senare!

RSS 2.0