going to have som vacation!

Nu kära läsare är dagen inne.. INATT ÅKER VI! Vilket jävla äventyr vi ska ut på! Helt underbart och i 2 veckor!
Vi ska bara mysa ihjäl oss,äta gott,göra vad fan vi vill, sola, utflykter oh en massa! Ja ni kan ju tänka er!
Ha de bra och vi hörs om 2 veckor!

midsummer

Godemorgon! Själv hade jag en supermysig och trevlig midsommar i mammas koloni som är så mysig! Där åt vi midsommarlunch och sen blev det ängen och sen grillat på kvällen! Hur mysig dag som helst och jättefint väder på dagen! Hoppas ni hade en bra midsommar också!
 

wanted outfit!

 
Galet underbar semester outfit!
 
 

new in

Äntligen hade mitt paket kommit, denna produkt har jag velat haft väldigt länge och nu har jag slagit till! Vad är det då? Jo det är en high lighter man kan ha på kindbenen och under ögonbrynen och ha som ögonskugga.
Den gör alltså att huden glimmar lite eller vad man ska säga!

Onsdag den 19 juni

God morgon! Haft en otroligt sömnlös och dålig natt pga att jag är sjuk och de är även Felix med precis såhär innan resan, 4 dagar på oss att bli frisk, hoppas vi fixar det.
Vill bara ut i det fiiiina vädret men man ligger inne i sängen i mörkret. Har precis tvättat och håller på att småpackar i lite grejer då och då i resväskan, måste även hämta ut mitt paket på posten som kommit!
 Vi hörs när vi hörs!
 

answer

Vart kommer skorna och shortsen ifrån?
 
Svar - När jag gör collage och bilderna så är det ifrån en ganska konstig sida där dom kan komma från värsta random stället som man aldrig hört talas om förr så här ---> monsoon.co.uk därifrån kommer skorna ifrån och shortsen hittar jag inte vart dom kommer ifrån! Men dom flesta kläder kommer från konstiga sidor.

WANTED OUTFIT

 

by your side

Godkväller! Idag har jag bara vaknat upp med min älskade och bara tagit det lugnt eftersom han mått dåligt hela dagen stackaren, har iallfall varit och köpt turkiska pengar nu så nu är det gjort! Hela veckan har jag en hel del och göra lite som, packa,teorilektioner,övningsköra,tvätta,köpa lite små saker och midsommar osv, men bra att ha saker planerade så det går fort! Men njuter endå ihjäl mig dagarna nusåhär innan!
Imorgon har jag teori sen får jag se vad som hits på! Hörs senare!
 
 

NEW IN

Så himla fin och vacker färg! Tänker mig den här klänningen och en hårdonut till och fina stora örengen! 

Summerbursten 2013

Hej! Summerburst var underbart och bilderna kan inte ens beskriva hur det var i verkligheten,på bilderna är det inte så mycket folk eftersom de var lite tidigare på dagen men på kvällen var det tjockt överallt! Helt underbar stämning och varenda människa på stadion man såg dansade och bara vevade med händerna i luften! Av alla dj's så var LÄTT steve aoki bäst, äeh grym upplevelse med härliga människor och bara DUNKMUSIK! Mysigt var hotellet vi bodde på också och vi tog oss en runda på stan också där jag bara föll pladask och blev störtkär i en knallgrön klänning! Älskar verkligen färgen grön! - Riktigt pirr! Köpte även lite småsaker! Idag är det en vecka kvar tills vi åker och jag kan inte alls fatta det! Mycket som ska göras i veckan, Vi hörs senare!
 

SUMMERBURST 2013

God morgon! Jag och min kära Felix åt en tidig mysig frukost och sen gedde han sig iväg på sin 'avslutning' och jag har börjat gjort mig redo plus lämnat Fuji, nu ska jag bara göra mig klar osv för kl 12 ska börja färden mot Stockholm .. blir ju inte toppen väder för oss men förmodligen imorgon får vi bra väder och sol! Ska bli exremt roligt och bara lyssna på dunk musik och allt möjligt och bara lämna gävle för en stund, sen nästa helg lämnar jag gävle för 2 veckor - underbart! I alla fall så kommer jag hem på söndag så
vi får se när vi hörs nästa gång!
 

raining man.

God dag! Idag regnar det och regnar det.. vill mer än gärna att det ska vara något såhär liknande väder då vi åker! haha skulle kännas så skönt, snacka om mysväder idag! Har haft 80 min teori idag och sen solade jag och nu sitter jag här nyduschad och ska ägna dagen resten åt att packa till imorgon då det är SUMMERBURST,
2 dagar i Stockholm med Lisa! yey  Hörs senare!

soon I will be there.

Den här klänningen beställde jag idag, får hoppas den blir bra, Den är iallfall väldigt fin och sommrig,
älskar färgen, ser mycket fram emot att bära den i värmen! Köpte den på rea, 80:-

work that ass.

 

home is where the kitchen is.

Mitt fina underbara kök! Nu har jag äntligen fått ljusrosa dynor köpta till stolarna! Det är bara lite mer pyssel med dom som ska fixas sen är det klart! Nu fattas bara lite ljusrosa kuddar i soffan!
 

things you never said

Halloj! Idag har jag jobbat som vanligt och sen hem och tog mig ut på en långpromenad, påvägen hem köpte jag jordgubbar också! Jag ÄLSKAR jordgubbar alltså, helt otroligt gott! Nu väntas bara lite övningskörning ikväll sen bara slappa, Imorgon jobb och sen teorilektion med min körlärare , kommer ha en massa sådana lektioner framöver! Har även väldigt nyss beställt en sminkprodukt jag verkligen längtat
efter att beställa så när den kommer får ni se!
 
 

SHINE BRIGHT


IF I LOSE MYSELF TONIGHT

Godkväller! Körningen gick vell bra då jag tränade på att fickparkera osv, svårast enligt mig! Tog mig sedan en 20 minutares solning och sen hem för att laga mat! Sen tog jag en övningskörning med mamma till dollarstore och köpte lite nödvändigheter till hemmet osv!
Imorgon har jag inga planer alls förutom långpromenad eller att promenera till jobbet!
På fredag ska jag faktiskt så tidigt som möjligt åka iväg till Stockholm med Lisa för att gå på Summerburst och bo på hotell i 2 nätter, ska bli supermysigt och roligt! Längtar tills att få höra dunket på arenan!

That was just a dream

God morgon! Härliga måndag är här.. jag är inte alls något fan av måndagar jag inte men just nu bryr jag mig faktiskt inte för det är bara nedräkning som gäller! Och jag njuter faktiskt för varje dag som går före innan vi åker, det lär man lära sig att göra för annars är man helt plötsligt hemma igen, det är stort att bara ha det framför sig också! Det storregnar här och ja jobbar och har senare körlektion,
sen ska jag nog ta mig en 20 minutare på solarieöarna, men vi hörs senare!

What a wonderful evening.

Precis kommit hem från en underbar kväll på hjälmen med min mor,bror och syster! Underbart väder och vilken fin kväll, solen bara gassade på när vi satt och mös! Brorsan bjöd så tackar för det! Verkligen en underbar sommarkväll och man ser verkligen hur folk myser ihjäl sig..Nu är det helg och kan inte bli bättre, imorgon ska det tvättas sen ner på stan med Felix en stund sen senare på kvällen Baksmällan 3!

friday

Hello! Dagens därå ser ni bah!
Slutar om några timmar då jag bara ska hem sen får vi se om jag går ut och äter eller något med familjen!
Hoppas det fina vädret håller i sig!

A lovely summer day.

Hej på er! Idag har det varit en bra dag som vanligt då det är kanoooon väder! Har vart fint väder hela dagen och man blir så lycklig! Vaknade tidigt och slängde på mig bikinin och sola i några timmar då vi sen åkte och köpte lunch. Felix jobbade med doms kök dom håller på att rustar och sen till middag blev det grillat! En underbar dag och kväll och man bara pratar om Turkiet varje dag om hur bra man ska ha det! Det kommer bara att bli tufft att vara borta från Fuji i 2 veckor, har bara vart det en gång förr! Hoppas på fint väder imorgon också så kanske jag går ut och äter med min mor och min bror på något mysigt uteställe! Vi hörs imorgon!

Just a beach outfit,

Godmorgon allesammans! Idag är man ju ledig vilket är hur underbart som helst! Hur ska ni tillbringa dagen?Själv är jag uppe med tuppen i det toppenfina vädret! Idag blir det rejält med solning! Igår var jag med Lisa och umgicks lite hos henne så det blev lite solning i finvädret och tv tittning och snackade och planerade lite om summerburst som är om en vecka snart och efter det blev det övningskörning!
Nej nu blir det frukost sen ut! kram!

H&M

Detta från H&M skulle jag verkligen vilja ha, och att ha i Turkiet!
Kommer nog ta mig en sista runda sen på stan innan vi åker! Finns sååå mycket fint!

INSPRO - ♡


Träning och resultat!

Jag hade tyvärr ingen bra bild för något resultat! Men kan bäretta att jag verkligen ser skillnad! Mina ben har blivit smalare, jag har fått en fastare och plattare mage vilket jag strävar mest åt! Fått höra så himla mycket under hela min tid nu sen förra sommaren ungefär ett års sen att jag har blivit så smal och det är ju precis det jag vill höra och det är toppen! Jag har nog lång väg kvar men absolut kommit jättelångt bara såhär! Jag trivs såååå mycket mer i den här kroppen såklart än den jag hade då jag vägde 8 kilo mer förra sommaren, vill aldrig gå tillbaka till den kroppen igen. Jag har lärt mig att man bara måste bestämma sig, om man vill det och det är ditt mål, finns ju så mycket olika mål, men mitt just nu fram till Turkiet och ungefär 3 veckor bakåt har ju varit och är ju att inte röra en enda onyttighet,
och det går jättebra, självklart är det väldigt tufft ibland!
Vad är det jag gör för träning? - Jag går ut och går ungefär 2-3 långpromenader i veckan,
och gör sit ups varje kväll och springer på band så ofta jag kan då det bandet finns hos min pojkvän!
Det här sättet jag kör med tycker jag är ett av det bästa!
 

Family voice actors

 
Family guys voice actors! Haha väldigt roligt klipp! :) Jag verkligen älskar family guy för det är så fruktansvärt sjukt!
 

Hello june.

Godkväll! Juni är här och visst är det vell underbart? Nu är det sommar på riktigt! -  Helgen har varit toppen som den nästan jämt är! Har solat ute och på solariumöarna! Har även sagt hejdå till Felix syster och mor som åkte till Rhodos idag, guuuud så härligt! Och snart är det vår tur att vinka hejdå! Otroligt vilken lycka!
Njuter av dagarna innan nu så det är inte sant! Nu väntas övningskörning och sen bara mys!

RSS 2.0